Rečmo, da sem prišparal 800€head19 napisal/-a:Koliko te je pa prišlo popravilo?Nos napisal/-a:Tko... RS je prišel od električarja. Porihtana je bila loputa pri pečki, ki odpira/zapira mrzel/topel zrak. Če bi vse menjal bi pršlo okol jurčka€ na servisu. Sem prišel ugodno čez in stvar spet deluje normalno![]()
Ena skrb manj
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Z RS-om se zdele vozim dva dobra meseca. Z avtom sem zadovoljen nad pričakovanji. Lega avta odlična na serijskem podvozju. Avto obužuje ovinkaste ceste sem opazil. Prvi mesec sem spoznaval avto, kot so mi svetovali fantje na forumu. Zdele se ga pa že upam prtisnit čez Gorjance, sploh kr mam nove gume gor. Motorka in menjalnik sta odlična.
V dveh mesecih odkar sem ga kupil sem prvo zamenjal zračni filter, kabinski filter, filter olja in olje v motorju. Nafilal klimo, menjano je bilo tesnilo na cevi klime. Porihtana je bila loputa gretja, kar sem prišel poceni čez. In zamenjal sem letne gume z novimi. Vmes sem bil še pri Tunercu na valjih. Pokazalo je 170KM in 200Nm
Kake druge skrite se niso pokazale v dveh mesecih. Avto se vozi vsak dan in bo tudi tako ostalo. Glede na to, da je avto star deset let menim, da avto ni zgonjen. Nivo olja sem od začetka kontroliral na 14dni in nivo se ni zmanjšal.
Opazil sem da zjutri, ko je avto še mrzel je mejčkeno nemiren motor. To kmalu izgine. Kr se porabe tiče sem čist vesel. Zdejle je taka:

Všeč pri avtu mi je to, da ga ne rabiš tiščat v poden, da se avto premika. Če pa je že potreba po tem je pa na rezervi še ogromno
Vožnja z RS-om je čista uživancija in vedno ko se vseden vanj mi privabi nasmeh na obraz. Neprecenljivo!
Ko potegnem črto na koncu po vsem tem... Ni mi žal zadnjega €, ki sem ga dal za tale avto. Naslednji bo tud Renault Sport(sanje so R26)
Lp
V dveh mesecih odkar sem ga kupil sem prvo zamenjal zračni filter, kabinski filter, filter olja in olje v motorju. Nafilal klimo, menjano je bilo tesnilo na cevi klime. Porihtana je bila loputa gretja, kar sem prišel poceni čez. In zamenjal sem letne gume z novimi. Vmes sem bil še pri Tunercu na valjih. Pokazalo je 170KM in 200Nm
Kake druge skrite se niso pokazale v dveh mesecih. Avto se vozi vsak dan in bo tudi tako ostalo. Glede na to, da je avto star deset let menim, da avto ni zgonjen. Nivo olja sem od začetka kontroliral na 14dni in nivo se ni zmanjšal.
Opazil sem da zjutri, ko je avto še mrzel je mejčkeno nemiren motor. To kmalu izgine. Kr se porabe tiče sem čist vesel. Zdejle je taka:

Všeč pri avtu mi je to, da ga ne rabiš tiščat v poden, da se avto premika. Če pa je že potreba po tem je pa na rezervi še ogromno
Vožnja z RS-om je čista uživancija in vedno ko se vseden vanj mi privabi nasmeh na obraz. Neprecenljivo!
Ko potegnem črto na koncu po vsem tem... Ni mi žal zadnjega €, ki sem ga dal za tale avto. Naslednji bo tud Renault Sport(sanje so R26)
Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
O jz sm biu tut dons v Višnji gori pr sestri
Kr kul ceste so do tja!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Niti ne!kmetek napisal/-a:Uff, za 8.4 more bit pa res pedal to the metal ves čas. Ker vse kar je nad 7.5 na cel tank je res gonjenje.
Res da ga kr gonim (v mejah normale) ampak mene zjebejo vzponi... Kot sem že reku, jaz naredim 90% Piran - Izola/Koper. Skoraj morsko bolezen dobiš..!!!
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Jz tut nevem kako more vozt tist, k se hval da ma 5.7 porabo na 1.2 oz. 1.4
Jz mojga 1.2 16V nism spravu pod 6.7 nikakor!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Jst sem svojga ex clia tud pod sedem dobu
sam je res jajcanje pod obrati...
Pr RS-u mi je kr mal škoda motorja, da se vrti pod obrati, k se tako rad vrti višje
Zato rajši spijeva kak liter več 
Pr RS-u mi je kr mal škoda motorja, da se vrti pod obrati, k se tako rad vrti višje
Drugače je pa ta poraba za pričakovat, če ga prtiskaš v klanc, pa polet turistična sezona "gužva", mislm, da maš res smolo. Ja kaj pa alternativa?Niti ne!
Res da ga kr gonim (v mejah normale) ampak mene zjebejo vzponi... Kot sem že reku, jaz naredim 90% Piran - Izola/Koper. Skoraj morsko bolezen dobiš..!!! #evil Pod 7.5l mi nikoli ni šel, pa čeprav sem ga "šparal" .. Sad
Si že kdaj pomislil, da bi šel po kolesarski poti, mate zelo lepo urejeno, sem se že peljal in grem vsako poletje, ti pa k si lokalnež:), bi lahk kak triatlonček vsak dan
Haha, naj kr pije 8l+, ob 6ih zjutraj ne mislim kolesarit oz. tečt 15kmdci napisal/-a:Drugače je pa ta poraba za pričakovat, če ga prtiskaš v klanc, pa polet turistična sezona "gužva", mislm, da maš res smolo. Ja kaj pa alternativa?Niti ne!
Res da ga kr gonim (v mejah normale) ampak mene zjebejo vzponi... Kot sem že reku, jaz naredim 90% Piran - Izola/Koper. Skoraj morsko bolezen dobiš..!!! #evil Pod 7.5l mi nikoli ni šel, pa čeprav sem ga "šparal" .. Sad
Si že kdaj pomislil, da bi šel po kolesarski poti, mate zelo lepo urejeno, sem se že peljal in grem vsako poletje, ti pa k si lokalnež:), bi lahk kak triatlonček vsak dan, kolo, tek in plavanje, vse tole maš možnost izvest.
Je pa po eni strani pričakovana poraba.. Komaj čakam da dobim RS-a, že pričakujem 10+ porabo.
---