Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

head19 napisal/-a:
Nos napisal/-a:Tko... RS je prišel od električarja. Porihtana je bila loputa pri pečki, ki odpira/zapira mrzel/topel zrak. Če bi vse menjal bi pršlo okol jurčka€ na servisu. Sem prišel ugodno čez in stvar spet deluje normalno :D
Ena skrb manj :wink:
Koliko te je pa prišlo popravilo?
Rečmo, da sem prišparal 800€ :shock: Pa bo za gume ostalo za RL :D
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Z RS-om se zdele vozim dva dobra meseca. Z avtom sem zadovoljen nad pričakovanji. Lega avta odlična na serijskem podvozju. Avto obužuje ovinkaste ceste sem opazil. Prvi mesec sem spoznaval avto, kot so mi svetovali fantje na forumu. Zdele se ga pa že upam prtisnit čez Gorjance, sploh kr mam nove gume gor. Motorka in menjalnik sta odlična.

V dveh mesecih odkar sem ga kupil sem prvo zamenjal zračni filter, kabinski filter, filter olja in olje v motorju. Nafilal klimo, menjano je bilo tesnilo na cevi klime. Porihtana je bila loputa gretja, kar sem prišel poceni čez. In zamenjal sem letne gume z novimi. Vmes sem bil še pri Tunercu na valjih. Pokazalo je 170KM in 200Nm

Kake druge skrite se niso pokazale v dveh mesecih. Avto se vozi vsak dan in bo tudi tako ostalo. Glede na to, da je avto star deset let menim, da avto ni zgonjen. Nivo olja sem od začetka kontroliral na 14dni in nivo se ni zmanjšal.

Opazil sem da zjutri, ko je avto še mrzel je mejčkeno nemiren motor. To kmalu izgine. Kr se porabe tiče sem čist vesel. Zdejle je taka:

Slika

Všeč pri avtu mi je to, da ga ne rabiš tiščat v poden, da se avto premika. Če pa je že potreba po tem je pa na rezervi še ogromno :wink:
Vožnja z RS-om je čista uživancija in vedno ko se vseden vanj mi privabi nasmeh na obraz. Neprecenljivo!

Ko potegnem črto na koncu po vsem tem... Ni mi žal zadnjega €, ki sem ga dal za tale avto. Naslednji bo tud Renault Sport(sanje so R26)

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Neven
Kraj: Piran

Odgovor Napisal/-a Neven »

Moja poraba na 1.4 je 8.4l/100 :D skor isto!
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Neven napisal/-a:Moja poraba na 1.4 je 8.4l/100 :D skor isto!
pol ga pa nč ne šparaš :P
men tuk pije normalne vožnje na šiht in nazaj. kadar me pa prime kej pa za literček več kaže :D
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Uff, za 8.4 more bit pa res pedal to the metal ves čas. Ker vse kar je nad 7.5 na cel tank je res gonjenje.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Prejle sem en roadtrip naredu :D

Šentjernej- Višnja gora in nazaj pa avtocesti za Novo mesto.
Kr kul cesta in gužve ni blo nobene. Mal sem stestiral gume in prepucal ventile :twisted:

Slika
Uporabniški avatar
blazz
Kraj: novo mesto

Odgovor Napisal/-a blazz »

...opazu da spet neki dobr leti po Češči vasi... :wink:
....bi se lohk kj ustavu....ne skos sam podn.. :wink:

drugač pa lep zvok 8)
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

O jz sm biu tut dons v Višnji gori pr sestri :D Kr kul ceste so do tja!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Neven

kmetek napisal/-a:Uff, za 8.4 more bit pa res pedal to the metal ves čas. Ker vse kar je nad 7.5 na cel tank je res gonjenje.
Niti ne!
Res da ga kr gonim (v mejah normale) ampak mene zjebejo vzponi... Kot sem že reku, jaz naredim 90% Piran - Izola/Koper. Skoraj morsko bolezen dobiš..!!! :evil: Pod 7.5l mi nikoli ni šel, pa čeprav sem ga "šparal" .. :(
---
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Jz tut nevem kako more vozt tist, k se hval da ma 5.7 porabo na 1.2 oz. 1.4 :D Jz mojga 1.2 16V nism spravu pod 6.7 nikakor!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Neven

Uff, jst da bi ga vsaj pod 7l spravu bi bil vesel. :wink:
---
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Jst sem svojga ex clia tud pod sedem dobu :) sam je res jajcanje pod obrati...

Pr RS-u mi je kr mal škoda motorja, da se vrti pod obrati, k se tako rad vrti višje :D Zato rajši spijeva kak liter več :twisted:
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Niti ne!
Res da ga kr gonim (v mejah normale) ampak mene zjebejo vzponi... Kot sem že reku, jaz naredim 90% Piran - Izola/Koper. Skoraj morsko bolezen dobiš..!!! #evil Pod 7.5l mi nikoli ni šel, pa čeprav sem ga "šparal" .. Sad
Drugače je pa ta poraba za pričakovat, če ga prtiskaš v klanc, pa polet turistična sezona "gužva", mislm, da maš res smolo. Ja kaj pa alternativa?:wink:

Si že kdaj pomislil, da bi šel po kolesarski poti, mate zelo lepo urejeno, sem se že peljal in grem vsako poletje, ti pa k si lokalnež:), bi lahk kak triatlonček vsak dan :lol: , kolo, tek in plavanje, vse tole maš možnost izvest.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Nos napisal/-a:Jst sem svojga ex clia tud pod sedem dobu :) sam je res jajcanje pod obrati...
Pismo samo pol sm jst s povprečno 6.5-6.8 res en penzionist, ne glede na to da mam vsak dan 250m razlike v nadmorski v 7km :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Neven

dci napisal/-a:
Niti ne!
Res da ga kr gonim (v mejah normale) ampak mene zjebejo vzponi... Kot sem že reku, jaz naredim 90% Piran - Izola/Koper. Skoraj morsko bolezen dobiš..!!! #evil Pod 7.5l mi nikoli ni šel, pa čeprav sem ga "šparal" .. Sad
Drugače je pa ta poraba za pričakovat, če ga prtiskaš v klanc, pa polet turistična sezona "gužva", mislm, da maš res smolo. Ja kaj pa alternativa?:wink:

Si že kdaj pomislil, da bi šel po kolesarski poti, mate zelo lepo urejeno, sem se že peljal in grem vsako poletje, ti pa k si lokalnež:), bi lahk kak triatlonček vsak dan :lol: , kolo, tek in plavanje, vse tole maš možnost izvest.
Haha, naj kr pije 8l+, ob 6ih zjutraj ne mislim kolesarit oz. tečt 15km :lol:
Je pa po eni strani pričakovana poraba.. Komaj čakam da dobim RS-a, že pričakujem 10+ porabo. :wink: ampak če bi me poraba tolko skrbela bi si dizla kupu.. :idea: 8)
---
Zaklenjeno