sprint diesel
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.simonz1 napisal/-a:Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra
Poklicite na brezplacno stevilko 080 00 00
Jst tud ne porajtam nobene razlike.... Prej 5,6 in sedaj 5,6. Iste relacije....killah bee napisal/-a:Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.simonz1 napisal/-a:Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Sej jst je tut nism opazu. Opazu jo je potovalni racunalnikTommy30 napisal/-a:Jst tud ne porajtam nobene razlike.... Prej 5,6 in sedaj 5,6. Iste relacije....killah bee napisal/-a:Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.simonz1 napisal/-a:Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
killah bee napisal/-a:Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.simonz1 napisal/-a:Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra
Ljudje, zapomnite si enkrat za vse zivljenje, da je vecina taksnih "oglasov" samo marketinski prijem za zavajanje veckrat ostrizenih ovc in kost za neskoncna prerekanja za tocilnimi pulti.
kako pa ti to ves da ni res ce furas bencinarja? kle folk govori iz lastnih izkusnPancho napisal/-a:killah bee napisal/-a:Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.simonz1 napisal/-a:Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra
![]()
Sem hotel ze jaz nekaj napisat na to temo.
Ljudje, zapomnite si enkrat za vse zivljenje, da je vecina taksnih "oglasov" samo marketinski prijem za zavajanje veckrat ostrizenih ovc in kost za neskoncna prerekanja za tocilnimi pulti.
Vozil dizla 1.9 dCi pred RS-om, in meddrugim tankal tudi na ital. crpalkah, taksnih in drugacnih, pa je bil zmeraj isti smorn. Tle pri nas morate razumet nekaj, da imamo dva prodajalca naftnih derivatov, da ni razlike v cenah goriva, ..., v glavnem cel kup balasta, ki bombardira doloceno maso ljudi z dolocenim namenom
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ti povem kdaj bi se res poznalo oz. bi lahko presodil, da je vse res kar navajajo. Ce bi tankal dva popolnoma enaka avta, jih testiral na ovalu!!!jurcek3 napisal/-a:kako pa ti to ves da ni res ce furas bencinarja? kle folk govori iz lastnih izkusnPancho napisal/-a:killah bee napisal/-a: Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.
![]()
Sem hotel ze jaz nekaj napisat na to temo.
Tukaj je precej placebo efekt, ki precej vpliva tudi na podzavest posameznika, da mogoce malo bolj pazi pa tega sploh ne opazi!
So govorili tudi za bencin... Natancneje za OMVjev 100 oktanc, da manj pokuris, bla bla... Kaj ce ti pa jaz recem, da sem z Petrolovim 98 naredil vec km kot pa z OMV 100
Treba se je zavedat, da nobena relacija ni dnevno enaka. Dnevno se spreminja potek prometa, nikoli isto ne speljujemo, nikoli ni isto ce je pet avtomobilov pred tabo na rdeci luci. Enkrat gres tudi ti mimo semaforja, spet drugic gresta samo dva pred tabo in tako lahko cakas 2x.
Zame so to le buce in buce kot buce bodo ostale
Jest pa verjamem v detka mraza, je prav
Konc koncev pa ze vrabci na veji civkajo, da se slovencke da nategnit po dolgem in pocez, celo na suho! Poglej malo okoli pa bos videl
Zadnjič spremenil killah bee, dne 15 Jun 2008, 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.