sprint diesel

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Oce zadnje case tanka omw sprint diesel in poraba je res manjsa za kak dcl! :)
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra :lol:
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

simonz1 napisal/-a:Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra :lol:
Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.

Poklicite na brezplacno stevilko 080 00 00

:lol:
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

killah bee napisal/-a:
simonz1 napisal/-a:Od kar tankam sprind disel se mi je poraba znizala za 0,5 litra :lol:
Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.

Jst tud ne porajtam nobene razlike.... Prej 5,6 in sedaj 5,6. Iste relacije....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

cudnu je tu use skupi, jst prej 5,8 zdej pa kr 6,1 pa ista relacija skus
Slika
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Jaz tak vedno tankam na OMW tako, da mi je vseeno! Nekih vecjih razlik ne opazim, povp. poraba trenutno 4.8l po prevozenih 380km!
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Jaz pa vedno tankam na OMV, toda zadnje case za vsak poln tank placam cedalje vec??!?
Laguna II Initiale 1.9 DCI
Uporabniški avatar
simonz1

Tommy30 napisal/-a:
killah bee napisal/-a:

Jst tud ne porajtam nobene razlike.... Prej 5,6 in sedaj 5,6. Iste relacije....
Sej jst je tut nism opazu. Opazu jo je potovalni racunalnik :lol:

Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

renojevi potovalni racunalniki so glih tuk natancni, ku da bi pr formuli s pesceno uro stopal...
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

killah bee napisal/-a:

:lol: :lol: Sem hotel ze jaz nekaj napisat na to temo.
Ljudje, zapomnite si enkrat za vse zivljenje, da je vecina taksnih "oglasov" samo marketinski prijem za zavajanje veckrat ostrizenih ovc in kost za neskoncna prerekanja za tocilnimi pulti.
Uporabniški avatar
simonz1

No zdej mi pa se povejte kako lahko jst naredim zdej 100 km vec kot prej. Boste rekl da mi tut stevc laze za kilometre?

Pancho

A ti verjames, da OMV pljuva v lastno blagajno???? A bi ti naredil enako za svojo????
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

Pancho napisal/-a:
killah bee napisal/-a:

Ljudje, zapomnite si enkrat za vse zivljenje, da je vecina taksnih "oglasov" samo marketinski prijem za zavajanje veckrat ostrizenih ovc in kost za neskoncna prerekanja za tocilnimi pulti.
kako pa ti to ves da ni res ce furas bencinarja? kle folk govori iz lastnih izkusn
Pancho

Vozil dizla 1.9 dCi pred RS-om, in meddrugim tankal tudi na ital. crpalkah, taksnih in drugacnih, pa je bil zmeraj isti smorn. Tle pri nas morate razumet nekaj, da imamo dva prodajalca naftnih derivatov, da ni razlike v cenah goriva, ..., v glavnem cel kup balasta, ki bombardira doloceno maso ljudi z dolocenim namenom
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

jurcek3 napisal/-a:
Pancho napisal/-a:
killah bee napisal/-a: Ce poklicete se danes, vam zagarantiramo poleg zagarantirane 0,5l zraven se eno nizjo porabo za 0,5l . Torej za ceno enega litra prisparate tako 1 liter goriva. Res neverjetno, vendar vam avto tece na zrak. Ne izpustite te priloznosti.

kako pa ti to ves da ni res ce furas bencinarja? kle folk govori iz lastnih izkusn
Ti povem kdaj bi se res poznalo oz. bi lahko presodil, da je vse res kar navajajo. Ce bi tankal dva popolnoma enaka avta, jih testiral na ovalu!!!

Tukaj je precej placebo efekt, ki precej vpliva tudi na podzavest posameznika, da mogoce malo bolj pazi pa tega sploh ne opazi! :wink:

So govorili tudi za bencin... Natancneje za OMVjev 100 oktanc, da manj pokuris, bla bla... Kaj ce ti pa jaz recem, da sem z Petrolovim 98 naredil vec km kot pa z OMV 100 :wink:

Treba se je zavedat, da nobena relacija ni dnevno enaka. Dnevno se spreminja potek prometa, nikoli isto ne speljujemo, nikoli ni isto ce je pet avtomobilov pred tabo na rdeci luci. Enkrat gres tudi ti mimo semaforja, spet drugic gresta samo dva pred tabo in tako lahko cakas 2x.

Zame so to le buce in buce kot buce bodo ostale :wink:

Jest pa verjamem v detka mraza, je prav :lol:

Konc koncev pa ze vrabci na veji civkajo, da se slovencke da nategnit po dolgem in pocez, celo na suho! Poglej malo okoli pa bos videl :wink:
Zadnjič spremenil killah bee, dne 15 Jun 2008, 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori