Tukaj imas primer skalice (cena okoli 5000 SIT)

Za primerjavo pa imas tukaj pravo Xenon zarnico

hm. js mam tele fake xenon zarnice (oz. sem imel) pa so crknile v 6ih mescih obe. To mors pazit kako robo kupis. Zdej bom kupil od Osram-a silverstar in upam da bodo dlje zdrzale. drgac pa ful pasejo modre pozicijske ledice. ful noro zgleda (vsaj na mojem avtu).MaTe0 napisal/-a:2800 so ble zarnice v intersparu (H4) takrat ko sem jaz kupoval...sam ce kupis ze te zarnice se ti splaca kupit se bele pozicijske. Potem pa hudo sveti resTe pa dobis v spodnjih hocah TOP AVTO
kak pa ti vzigas avto??mas vrjetno dnevne luci, ne?Imperator napisal/-a:hm. js mam tele fake xenon zarnice (oz. sem imel) pa so crknile v 6ih mescih obe. To mors pazit kako robo kupis. Zdej bom kupil od Osram-a silverstar in upam da bodo dlje zdrzale. drgac pa ful pasejo modre pozicijske ledice. ful noro zgleda (vsaj na mojem avtu).MaTe0 napisal/-a:2800 so ble zarnice v intersparu (H4) takrat ko sem jaz kupoval...sam ce kupis ze te zarnice se ti splaca kupit se bele pozicijske. Potem pa hudo sveti resTe pa dobis v spodnjih hocah TOP AVTO
Kako pa kaj te fake xenon zarnice svetijo? mislim je ista vidljivost kot pri navadnih zarnicah al je kaj slabsa ?Espace napisal/-a:@zblojenc; Fake Xenon zarnice so navadne halogenske zarnice H1, H4 ali H7, le da oddajajo priblizno taksno svetlobo kot Xenonske zarnice.
Tukaj imas primer skalice (cena okoli 5000 SIT)
![]()
@ hej west mislim, da si se za eno 0 zmoto, mislis 3.600 najbrs, kje pa jih majo za tako ceno? samo je ziher razlika v teh ki jih ti omenjas in temi v sparu, po moje so v sparu slabse kvalitete??!!_west_ napisal/-a:Samojura se strinjam s teboj kar si napisal glede priziganja avtomobila, foter ma na laguni Xenon in ko das kontakt se luci przgejo in ko nato zastartas avto se ugasnejo in znova prizgejo tako da je vecja porabi, sedaj mu je avtomehanik nardil tako, da se luci prizgejo takrat ko se avto prizge, ker prej je pozicijske vedno prej prezigal drugac pa cena ene Xenon zarnice je 36000 sit
LP