Xenon za Cliota 2

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
Espace
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Espace »

@zblojenc; Fake Xenon zarnice so navadne halogenske zarnice H1, H4 ali H7, le da oddajajo priblizno taksno svetlobo kot Xenonske zarnice.
Tukaj imas primer skalice (cena okoli 5000 SIT)
Slika

Za primerjavo pa imas tukaj pravo Xenon zarnico
Slika
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
PiLLLe

Odgovor Napisal/-a PiLLLe »

***** ste eni smart :D xenonke mate pod tuning in pol ko to se napisem brisete poste :D c-c-c :)
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

PiLLLe napisal/-a:***** ste eni smart :D xenonke mate pod tuning in pol ko to se napisem brisete poste :D c-c-c :)
Kwa misls da smo skos gor in vse vidmo :D

Zdaj je vredu :P
samojura

Odgovor Napisal/-a samojura »

ja mene tud zanima kje se jo da dobit Fake Xenon H4 in ali je ta edina Xenon zarnica? pa se kaksna je cena in kaj je z homolomo in policaji v primeru da jo das noter?? :)
samojura
Uporabniški avatar
Espace

Odgovor Napisal/-a Espace »

@samojura: vidim da si mariborcan najblizje in verjetno najceneje bos zarnice dobil kar v InterSparu saj verjetno ves kje je to. Cene se trenutno ne spomnim videl pa sem da sta pakirani v paru.
Te zarnice so navadne H4 oddajajo pa priblizno taksno barvo svetlobe kot Xenon. Policaji ti sigurno zaradi njih ne bodo komplicirali in tudi homologacije ne rabis.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
samojura

@ Espace hvala bom sel preverit za ceno in vrjetno kar gor vrgo :fadein:
samojura
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

2800 so ble zarnice v intersparu (H4) takrat ko sem jaz kupoval...sam ce kupis ze te zarnice se ti splaca kupit se bele pozicijske. Potem pa hudo sveti res :) Te pa dobis v spodnjih hocah TOP AVTO :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

MaTe0 napisal/-a:2800 so ble zarnice v intersparu (H4) takrat ko sem jaz kupoval...sam ce kupis ze te zarnice se ti splaca kupit se bele pozicijske. Potem pa hudo sveti res :) Te pa dobis v spodnjih hocah TOP AVTO :)
hm. js mam tele fake xenon zarnice (oz. sem imel) pa so crknile v 6ih mescih obe. To mors pazit kako robo kupis. Zdej bom kupil od Osram-a silverstar in upam da bodo dlje zdrzale. drgac pa ful pasejo modre pozicijske ledice. ful noro zgleda (vsaj na mojem avtu).
?†it ... spet mam prav!
samojura

MaTe0 napisal/-a:2800 so ble zarnice v intersparu (H4) takrat ko sem jaz kupoval...sam ce kupis ze te zarnice se ti splaca kupit se bele pozicijske. Potem pa hudo sveti res :) Te pa dobis v spodnjih hocah TOP AVTO :)
kake firme pa so v sparu??
zakaj pa bele pozicijske, ce mas zarnice plave?! :o
samojura
samojura

Imperator napisal/-a:
hm. js mam tele fake xenon zarnice (oz. sem imel) pa so crknile v 6ih mescih obe. To mors pazit kako robo kupis. Zdej bom kupil od Osram-a silverstar in upam da bodo dlje zdrzale. drgac pa ful pasejo modre pozicijske ledice. ful noro zgleda (vsaj na mojem avtu).
kak pa ti vzigas avto??mas vrjetno dnevne luci, ne?
potem mors dat na pozicijske, ko das kontakt in ga takrat vzgat, pa pol nazgat luci, da ne obremenjujes zarnice, ker sem slisal, da pri Renaultih , ko vzges fseka malo prevec napetosti za te zarnice, ki jih mamo notr, jaz tak delam, pa mi ni se nobena crknila, avto bo kmalu star 1 leto, no pa saj se ma cajt :P
drugac pa mas lapo barvo avta-fuuull
samojura
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

To kar si ti slisu je kr neki :D :D Enim crkujejo zarnice po tekocem tut ce tko vzigajo luci kot si ti napisu, js jih vzigam ze od samga zacetka tko kot vecina, pa sem do zdej v 35000km menju 1x zarnici :D
Pa pr men tut tisto ni veljalo da ce gre ena, pa menjas samo tisto, bo druga kaj hitro crknila...je prva sla pr 20 000, druga pa lih kak teden nazaj :D
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

Ma daj. A zdaj bom pa vedno, ko bom prizigal avto vrtel tisto stikalo za zarnice naprej in nazaj. Ce ima avto tako narejeno, da luli ze po "defaultu" gorijo, more bit to tudi dobro narejeno. Ne pa da potem zaradi tega crkujejo zarnice....
In kaj bos pol ko bos zaradi tega moral menjati obvolansko stikalo?
lp Dejan
Uporabniški avatar
_west_
Kraj: Hoče

Odgovor Napisal/-a _west_ »

Samojura se strinjam s teboj kar si napisal glede priziganja avtomobila, foter ma na laguni Xenon in ko das kontakt se luci przgejo in ko nato zastartas avto se ugasnejo in znova prizgejo tako da je vecja porabi, sedaj mu je avtomehanik nardil tako, da se luci prizgejo takrat ko se avto prizge, ker prej je pozicijske vedno prej prezigal drugac pa cena ene Xenon zarnice je 36000 sit

LP
Extreme
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a Extreme »

Espace napisal/-a:@zblojenc; Fake Xenon zarnice so navadne halogenske zarnice H1, H4 ali H7, le da oddajajo priblizno taksno svetlobo kot Xenonske zarnice.
Tukaj imas primer skalice (cena okoli 5000 SIT)
Slika
Kako pa kaj te fake xenon zarnice svetijo? mislim je ista vidljivost kot pri navadnih zarnicah al je kaj slabsa ?
Slika
Slika
samojura

_west_ napisal/-a:Samojura se strinjam s teboj kar si napisal glede priziganja avtomobila, foter ma na laguni Xenon in ko das kontakt se luci przgejo in ko nato zastartas avto se ugasnejo in znova prizgejo tako da je vecja porabi, sedaj mu je avtomehanik nardil tako, da se luci prizgejo takrat ko se avto prizge, ker prej je pozicijske vedno prej prezigal drugac pa cena ene Xenon zarnice je 36000 sit

LP
@ hej west mislim, da si se za eno 0 zmoto, mislis 3.600 najbrs, kje pa jih majo za tako ceno? samo je ziher razlika v teh ki jih ti omenjas in temi v sparu, po moje so v sparu slabse kvalitete??!! :?:
samojura
Odgovori