Megane RS CUP
Re: Megane RS CUP
Megan gt nima navadne sedeze ampak od rs-a. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Mal sm zdej razisku zadevo, mogu bi piskat. S tem ko spuls kabl vn simuliras kao da je pas skoz prpet, ker ni kontakta. Ko das pas notr grejo kontakti narazn. Sem tud klicu na servis, pa so potrdil, da se bojo airbagi vseeno sprozl in da neb smelo bit problema. Kar pa se tice lucke se mi je spet przgala. Ko sem premaknil sovoznikov sedez nazaj. Zgleda je slab kontakt pod zicom. Bom preveru na servisu.
A si sel na testno voznjo preden, sem ga kupil?Aleen napisal/-a:Koliko se jaz spomnim da za sovoznikov sedez ne piska. Nisem pa stoprocenten, se nisem peljal ze 4mesece
Moj ima tudi recarote in za nepripetega sopotnika ne piska, piska samo za voznika in prižge se rdeča lučka za nepripet pas. Pripenjalc za pas pa tudi pri meni škripa ko je sopotnik pripet.
Z svojim se nisem peljal že 4 mesece .... z tem sem se pa tut peljou jafrendo napisal/-a:A si sel na testno voznjo preden, sem ga kupil?Aleen napisal/-a:Koliko se jaz spomnim da za sovoznikov sedez ne piska. Nisem pa stoprocenten, se nisem peljal ze 4mesece
RENAULT Sport

Haha.. No pol je pa popolnoma isto kot pr men, zanimivo res.carchy225 napisal/-a:Moj ima tudi recarote in za nepripetega sopotnika ne piska, piska samo za voznika in prižge se rdeča lučka za nepripet pas. Pripenjalc za pas pa tudi pri meni škripa ko je sopotnik pripet.
In se kej spomnes ce si kej tacga opazu posebnga. Za enkrat sem jst kar bi blo narobe mehanicno, najdu sam spredn desn lezaj (ze zamenjan) pa mal skripajoc voznikov sedez.Aleen napisal/-a: z tem sem se pa tut peljou ja
Kar pa se tice izgleda pa, obslajsane feltne, praska na zadnjem odbijacu, cudn strelec pokrovcek od tanka, pa ene par prask po zicih.
Pokrov za tank štrli pri vseh. Tudi pri dvojkah
Koji k**** a ne morjo tega lepo nardit?
problem za pokrov je slaba kontrola kakovosti pri proizvajalcu 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Sem zlo elegantno popravu skripajoc pripenjalec na sopotnikovi strani..
uporabu sm prblizn 20 cm srebrnega duck tape-a pa sm ga oviu okol in ne mors verjet nc ne skriple.
glede na to da je to tok dobra resitu, sm biu ze skor na tem da bi se zic polimu, da neha skripat.
hahahaha
Govorimo o Recarotih Ne?zakumi napisal/-a:Megan gt nima navadne sedeze ampak od rs-a.
Recaro na sopotnikovi strani NE piska zaradi nepripetega pasu...
Kar se pa tiče lučke .....
Pod sedežem odklopi kabel ki vodi do sedeža... pošpricaj malo s kontak sprayem in sestavi nazaj... ker sm mel isti problem... in od takrat ko sem zadevo rešu kot sm napisal...se je nehalo...
Imajo pa tudi 2jke problem s pokrovčkom za tank.... tud moj ga ma....
vsi ne, ampak ta, predstavljen v tej temi, jih ima.zakumi napisal/-a:Belokranjc nimajo vsi rs recaro.
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily