Megane RS Dci - Xray80
Re: Megane RS Dci - Xray80
sicer barva ni lih po mojem okusu, ampak je pa res nekaj exkluzivnega na naših cestah. je kar redkost tale RS dci. naj ti dobro služi. če pa bi rad 200+ konjev, pa raje premisli o bencinarju 
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Tudi jaz imam podoben radio ter 16Gb kartico in za branje potrebuje od oka 15-20s. Usb-je pa takoj prebere, mogoče bi razmišljal o menjavi
.
Glede kamerce, se hitro umaže šipca ? Ker se na zadnjem koncu avtomobila ob prvem dežju nabere umazanija/prah
Glede čipanja pa: Go for it, jaz sem bil navdušen
Glede kamerce, se hitro umaže šipca ? Ker se na zadnjem koncu avtomobila ob prvem dežju nabere umazanija/prah
Glede čipanja pa: Go for it, jaz sem bil navdušen
Jaz imam notri 32 gb kartico pa verjetno rabi še več zaradi velikosti. Kar se tiče umazanije na kameri pa nimam večjih težav. Bolj me moti vidljivost v temi ter da kamera nima črt. Kar se tiče tuninga pa definitivno tunerc ali Rs tuning + KTR. Angleži rasturajo na tem področju. Kje si pa ti čipal, pa kolko konjev ter navora si pridobil? Drugače pa čez kak dober mesec pridejo prve nove spremembe, kar se tiče estetike. 
Jaz sem ga čiperal pri CSS. Nimam Megana je pa približno isti razred, Astra. Sedaj imam 177km ter 430Nm navora;)
Po dolgem času se spet javljam.
Pred kratkim sem naredil nekaj sprememb na Meganu:
Pobarval sem sprednji odbijač ter ročke od vrat v original barvo, platišča v antracit in plastiko okoli avtoradija v črno barvo. Ogledala sem oblekel v 3D karbonsko folijo. Montiral sem spoiler od megana r26r ter zamenjal sprednji podaljšek odbijača (tista črna guma pod sprednjim odbijačem).
Plani za v prihodnje:
Kupil bom zimska platišča z gumami 225/45-17, namestil varnostne vijake Mcgard.
Še par novih slik megana:

Pobarval sem sprednji odbijač ter ročke od vrat v original barvo, platišča v antracit in plastiko okoli avtoradija v črno barvo. Ogledala sem oblekel v 3D karbonsko folijo. Montiral sem spoiler od megana r26r ter zamenjal sprednji podaljšek odbijača (tista črna guma pod sprednjim odbijačem).
Plani za v prihodnje:
Kupil bom zimska platišča z gumami 225/45-17, namestil varnostne vijake Mcgard.
Še par novih slik megana:

Zadnjič spremenil xray80, dne 01 Dec 2015, 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Zadnji spojler je enkraten
super paše gor.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Hmm hmm
feltne se mi čedalje bolj dopadejo v tej barvi
. Za spojler bi mogu pa v živo vidt. Daj slikaj še ogledala od blizu in pa sredinsko konzulo. Kok je bla una guma za pod odbijač?
Drugače pa ful lep
Drugače pa ful lep
Lep je! Spojler mu res paše gor 
A ti en xenon ne dela?
Lp
A ti en xenon ne dela?
Lp
Lep Megane

Error90@:
Meni ta barva platišč ustreza bolj kot original srebrna. Če bi še enkrat izbiral, bi šel še v odtenek bolj v temno. Kar se tiče konzole, sem hotel v isti barvi. Žal mi ni uspelo, je v bolj temni kombinaciji
Če ima kdo kodo barve za isto barvo kot je notranjost, bi bil zelo vesel
Verjetno jo bom dal še enkrat barvat. Kar se tiče cen. Podalješek odbijača pride cca 130 eur, spoiler pripravljen za barvanje cca 160 eur. Oboje kupljeno v Trgo ABC Koper. Spoiler so morali naročiti iz Francije. Folijo če boš vzel vzemi 3D karbon folijo air bubble, pride cca 17 eur/m. Poglej si kakšen filemček na youtubu kako se to dela. Zelo pomembno je, da vzameš večji kos kot je potrebno za ogledalo. Potem gre dosti lažje. Če delaš prvič obvezno potrebuješ pomoč, da ti kdo drži ogledalo. Svetujem ti, da daš plastiko od ogledala dol in folijo končaš na notranji strani ogledala. Lahko pa folijo lepiš kar direkt na ogledalo, brez da ga snameš. Na koncu samo obrežeš z ostrim nožem. Obvezno pa folijo segrevaš s fenom. Jaz sem porabil prvič cca 2 ure za oba ogledala. Se pa plača sam potrudit, pri nas računajo 120 eur za folijo plus delo za oba ogledala. Glede na to, da imaš 3 vratnega Rs-a ti prilagam meni dva zelo lepa RS-a. Verjemi, da sem kar nekaj slik dal skozi, preden sem se odločil za spremembo.
Zuzek@:
Oba ksenona delata, avto je bil ugasnjen ko sem slikal. Če nebi delal, bi šel takoj po drugega
Slika notranjosti:

Ogledalo od blizu:

Še dva meni huda RS-a:

Original Interlagos platišča od R26 R ter ogledala v črni gloss barvi noro pašejo. Nalepke od modela RS F1 Team pa dajo piko na i. Tukaj imaš še podobno kombinacijo brez nalepk in z temnim spoilerjem:

Še video enega podobnega z pro speed izpuhom.
http://www.youtube.com/watch?v=vbLuswPVdgU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=DNhQ_C0BabE" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni ta barva platišč ustreza bolj kot original srebrna. Če bi še enkrat izbiral, bi šel še v odtenek bolj v temno. Kar se tiče konzole, sem hotel v isti barvi. Žal mi ni uspelo, je v bolj temni kombinaciji
Zuzek@:
Oba ksenona delata, avto je bil ugasnjen ko sem slikal. Če nebi delal, bi šel takoj po drugega
Slika notranjosti:
Ogledalo od blizu:
Še dva meni huda RS-a:
Original Interlagos platišča od R26 R ter ogledala v črni gloss barvi noro pašejo. Nalepke od modela RS F1 Team pa dajo piko na i. Tukaj imaš še podobno kombinacijo brez nalepk in z temnim spoilerjem:
Še video enega podobnega z pro speed izpuhom.
http://www.youtube.com/watch?v=vbLuswPVdgU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=DNhQ_C0BabE" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se zelo dopade barva platišč, pomoje so boljše izpadla kot če bi bila temnejša. Mi lahko daš kataloško barve? Lahko tudi na PM.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Schik@ Sem ti poslal kodo barve preko ZS 
Ena predelana

Zadnjič spremenil xray80, dne 01 Dec 2015, 21:13, skupaj popravljeno 2 krat.
tega si kupil od Dadota?
Jakleva napisal/-a:tega si kupil od Dadota?