2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

ce se ne motim ima 17" :wink: saj tako je bilo na zacetku receno. Je pa ror malo vecji got pri GT. Zvok je pa fenomenalen :a2_jee Kot bi cutil blow-off pri gasiranju :P Upam da ga cim prej vrzejo na trg.

LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
blue racer

Odgovor Napisal/-a blue racer »

Slika

Morm rec da se mi ze cedijo sline po temle elia gt-r kitu...mogoce bo mal trajalo ampak enkrat bo ze ce ne tak pa vsaj neki podobenga! :P

Lp, Gass
Slika
** Bit podgurc je luksuz **
Uporabniški avatar
Hugo
Kraj: novo mesto

Odgovor Napisal/-a Hugo »

Duli napisal/-a:Danes sem si enega imel prilko poblizje ogledat, slikat se razumljivo ni dalo, je bil varnostnik skoz zraven. Zdej spet nima dveh rorov, od zadi je tak, kot GT, razen da je tisti del na odbijacu, ki izgleda kot "kao difuzor" v crni barvi, ne glede na to, kaksne barve je avto (ta je bil srebrn). Od spredaj pa je tak, kot na tej sliki Slika

Na bokih ima se prage, ima pa lusne 16colske feltne, ta danasnji jih je sicer imel samo zadaj, ampak upam da bodo imeli serijski take, kot ta. Avto je na videz malce nabildana verzija GT-ja.

ej duli, kje si ga pa ti gledou?
mi smo mel dans predstavitev twingota rs-a v dvorani za komunikacije, pa je bil neke sivo-vijolicne barve. moj komentar: ostou sm brez besed, res hudo. aja, ma pa 17 col za tiste k se ne veste, bol tocno 195/40-17. ce bi bil mal cenej bi ga prec imel
pa not se tud lepo sedi, v glavnem men je vsec.

lp.
Twingo je zakon!!!

Slika
Uporabniški avatar
smile4me

Odgovor Napisal/-a smile4me »

Hugo napisal/-a:
Duli napisal/-a:Danes sem si enega imel prilko poblizje ogledat, slikat se razumljivo ni dalo, je bil varnostnik skoz zraven. Zdej spet nima dveh rorov, od zadi je tak, kot GT, razen da je tisti del na odbijacu, ki izgleda kot "kao difuzor" v crni barvi, ne glede na to, kaksne barve je avto (ta je bil srebrn). Od spredaj pa je tak, kot na tej sliki Slika

Na bokih ima se prage, ima pa lusne 16colske feltne, ta danasnji jih je sicer imel samo zadaj, ampak upam da bodo imeli serijski take, kot ta. Avto je na videz malce nabildana verzija GT-ja.

ej duli, kje si ga pa ti gledou?
mi smo mel dans predstavitev twingota rs-a v dvorani za komunikacije, pa je bil neke sivo-vijolicne barve. moj komentar: ostou sm brez besed, res hudo. aja, ma pa 17 col za tiste k se ne veste, bol tocno 195/40-17. ce bi bil mal cenej bi ga prec imel
pa not se tud lepo sedi, v glavnem men je vsec.

lp.
na adjustazi je bil....

si kej posliku?
Slika

Bit podgur`c je luksuz!
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

niti eden od vas pa ni omenil kak motor bo imel? :D
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
smile4me

Odgovor Napisal/-a smile4me »

1.6 16V 136KM
Slika

Bit podgur`c je luksuz!
Uporabniški avatar
SESCAR

Odgovor Napisal/-a SESCAR »

Tip motorja je se zmer K4M
Me zanima kok je kej dodelan....kwa bi mogu zamenat na mojmu 1.6 16v da bi se prblizu 136KM
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
Uporabniški avatar
david rs

Odgovor Napisal/-a david rs »

Poglej si kaj je Oliver na svojem K4M naredil za priblizno 100 KW:

http://home.vr-web.de/seegi/Umbau/Umbauengl.html
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

taksen avtek bi skoraj moral imeti blizu 150
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

nic se ne moremo ocenjevati, dokler ne bo na testu. Moc ni pravi kazalec, tudi pri cliu III RS se je izkazalo, da je pocil marsikaterega tekmeca z vec konji.

res pa je, da bi se iz tega motorja lahko potegnilo se marsikaj..bodo/boste imeli vsaj plac za tuning. :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

legionar napisal/-a:taksen avtek bi skoraj moral imeti blizu 150
pa jih nima...
metallic
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a metallic »

Moci na liter ma glih tolk kot clio rs mk2.
Pa kolkor vem so ga vsi hvalil (motor), precej... :D
SlikaSlika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

metallic napisal/-a:Moci na liter ma glih tolk kot clio rs mk2.
Pa kolkor vem so ga vsi hvalil (motor), precej... :D
Sam moc na liter se ne pove velik, dost pove razmerje KM/kg :wink: , ki pa je v prid Clia RS precej vecje. Za RS izvedbo sem pricakoval vec, tko pa bo mel okol 8,5-9 sekund do 100, malo manj oz malo bolj od Twinga GT.

Sicer pa se ni popolnoma zunaj, tako, da je najbolje pocakati :wink:
renyy

Odgovor Napisal/-a renyy »

Res bo potrebno pocakat da vidimo kako se avto obnese, ampak tudi meni se zdi, da bi lahko ta RS imel malenkost vec KM, recimo okoli 150KM.
Pa se to me ZELO moti, ker je motor atmosferski, saj bi po mojem bil 1.4 turbo motor dosti boljsi, bolj odziven (VEC NAVORA) pa se manj pozresen od taksnega 1.6 atmosferskega motorja. Pa danes veliko proizvajalcev gre na turbo motorje, tko da se cudim da ta ni turbo? Ker recimo twingo GT ima 1.2 turbo, tko da...? :?
Pospeski tud ne bodo taksni,kot bi se za RS spodobli, mogoce bodo tam nekje okoli 8,5 sekund do 100 km/h tako kot je ze napisal killah bee.
Bomo vidli, pustim se presenetit. :)

Lp
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Ah ja... ce bi bil po moci enak Clio-tu, bi to bila letece "zara".. Ker bi si z nakupom taksnega Twinga RS, ze dal vgravirat podatke na spomenik na zadnjem pocivaliscu.. Preprosto taksna zadeva nebi bila vec obvladljiva vsakemu vozniku.. Nimam se veselja z Twingom peljat 200km/h in vec..
Sploh pa ce bi moral to zaupat nekomu drugemu, da bi sedel na sovoznikovem sedezu... :shock:

Pogledat bo potrebno h konkurenci, koliko in kaj ponujajo avtomobilcki tega segmenta..
Odgovori