LP
2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
Duli napisal/-a:Danes sem si enega imel prilko poblizje ogledat, slikat se razumljivo ni dalo, je bil varnostnik skoz zraven. Zdej spet nima dveh rorov, od zadi je tak, kot GT, razen da je tisti del na odbijacu, ki izgleda kot "kao difuzor" v crni barvi, ne glede na to, kaksne barve je avto (ta je bil srebrn). Od spredaj pa je tak, kot na tej sliki
Na bokih ima se prage, ima pa lusne 16colske feltne, ta danasnji jih je sicer imel samo zadaj, ampak upam da bodo imeli serijski take, kot ta. Avto je na videz malce nabildana verzija GT-ja.
ej duli, kje si ga pa ti gledou?
mi smo mel dans predstavitev twingota rs-a v dvorani za komunikacije, pa je bil neke sivo-vijolicne barve. moj komentar: ostou sm brez besed, res hudo. aja, ma pa 17 col za tiste k se ne veste, bol tocno 195/40-17. ce bi bil mal cenej bi ga prec imel
pa not se tud lepo sedi, v glavnem men je vsec.
lp.
na adjustazi je bil....Hugo napisal/-a:Duli napisal/-a:Danes sem si enega imel prilko poblizje ogledat, slikat se razumljivo ni dalo, je bil varnostnik skoz zraven. Zdej spet nima dveh rorov, od zadi je tak, kot GT, razen da je tisti del na odbijacu, ki izgleda kot "kao difuzor" v crni barvi, ne glede na to, kaksne barve je avto (ta je bil srebrn). Od spredaj pa je tak, kot na tej sliki
Na bokih ima se prage, ima pa lusne 16colske feltne, ta danasnji jih je sicer imel samo zadaj, ampak upam da bodo imeli serijski take, kot ta. Avto je na videz malce nabildana verzija GT-ja.
ej duli, kje si ga pa ti gledou?
mi smo mel dans predstavitev twingota rs-a v dvorani za komunikacije, pa je bil neke sivo-vijolicne barve. moj komentar: ostou sm brez besed, res hudo. aja, ma pa 17 col za tiste k se ne veste, bol tocno 195/40-17. ce bi bil mal cenej bi ga prec imel
pa not se tud lepo sedi, v glavnem men je vsec.
lp.
si kej posliku?
Poglej si kaj je Oliver na svojem K4M naredil za priblizno 100 KW:
http://home.vr-web.de/seegi/Umbau/Umbauengl.html
http://home.vr-web.de/seegi/Umbau/Umbauengl.html
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Sam moc na liter se ne pove velik, dost pove razmerje KM/kgmetallic napisal/-a:Moci na liter ma glih tolk kot clio rs mk2.
Pa kolkor vem so ga vsi hvalil (motor), precej...
Sicer pa se ni popolnoma zunaj, tako, da je najbolje pocakati
Res bo potrebno pocakat da vidimo kako se avto obnese, ampak tudi meni se zdi, da bi lahko ta RS imel malenkost vec KM, recimo okoli 150KM.
Pa se to me ZELO moti, ker je motor atmosferski, saj bi po mojem bil 1.4 turbo motor dosti boljsi, bolj odziven (VEC NAVORA) pa se manj pozresen od taksnega 1.6 atmosferskega motorja. Pa danes veliko proizvajalcev gre na turbo motorje, tko da se cudim da ta ni turbo? Ker recimo twingo GT ima 1.2 turbo, tko da...?
Pospeski tud ne bodo taksni,kot bi se za RS spodobli, mogoce bodo tam nekje okoli 8,5 sekund do 100 km/h tako kot je ze napisal killah bee.
Bomo vidli, pustim se presenetit.
Lp
Pa se to me ZELO moti, ker je motor atmosferski, saj bi po mojem bil 1.4 turbo motor dosti boljsi, bolj odziven (VEC NAVORA) pa se manj pozresen od taksnega 1.6 atmosferskega motorja. Pa danes veliko proizvajalcev gre na turbo motorje, tko da se cudim da ta ni turbo? Ker recimo twingo GT ima 1.2 turbo, tko da...?
Pospeski tud ne bodo taksni,kot bi se za RS spodobli, mogoce bodo tam nekje okoli 8,5 sekund do 100 km/h tako kot je ze napisal killah bee.
Bomo vidli, pustim se presenetit.
Lp
Ah ja... ce bi bil po moci enak Clio-tu, bi to bila letece "zara".. Ker bi si z nakupom taksnega Twinga RS, ze dal vgravirat podatke na spomenik na zadnjem pocivaliscu.. Preprosto taksna zadeva nebi bila vec obvladljiva vsakemu vozniku.. Nimam se veselja z Twingom peljat 200km/h in vec..
Sploh pa ce bi moral to zaupat nekomu drugemu, da bi sedel na sovoznikovem sedezu...
Pogledat bo potrebno h konkurenci, koliko in kaj ponujajo avtomobilcki tega segmenta..
Sploh pa ce bi moral to zaupat nekomu drugemu, da bi sedel na sovoznikovem sedezu...
Pogledat bo potrebno h konkurenci, koliko in kaj ponujajo avtomobilcki tega segmenta..