Dragrace SG
- Turbobitch
Dragrace SG
No dejte mal pridt navijat:) tud kksnga sponzorja bi rabu ka nevem kako bo kej z kesom za benz 
My bitch is the best.
- Turbobitch
- Turbobitch
- Turbobitch
- Turbobitch
Nocjo datpamecan napisal/-a:se vedno si lahk sposodis od tastarih!Turbobitch napisal/-a:Stari kok bom znoru!!!!!!! ***** od bankomata mi je pozrla kartico in ne morem dvignt dnara da si placam startnino pa benz!!!!!!
Drgac pa zdelce fila sam 0.5 0.6 tko da okrog 115
My bitch is the best.
kolega je rek da ti placa startnino ce prides!!! sam za benz je rek da si mors krit sam!!!Turbobitch napisal/-a:Nocjo datpamecan napisal/-a:se vedno si lahk sposodis od tastarih!Turbobitch napisal/-a:Stari kok bom znoru!!!!!!! ***** od bankomata mi je pozrla kartico in ne morem dvignt dnara da si placam startnino pa benz!!!!!!
Drgac pa zdelce fila sam 0.5 0.6 tko da okrog 115sm probu....zdej je kar je nazalost:(
pa ce doszes kak solidn rezultat ti da 100eur!!! ker ne verjame da bos pris!!!!!!!
to je njegova beseda!!!
- Turbobitch
Pismo tist post pa nism vidu:((( drgac bi ze zapelou na ano pumpo brez tablc:PPP
No za zacetek mi je zjutraj v nedeljo zmankal benza sred Kamnika tko da nism delc prsou:P bom pa definitivno vozu v LJ ceprav je zal samo 201 meter:(
Aja kdo ma zeleno petko ka jo je okrog 20.30 terou cez Tuhinjsko Dolino?
No za zacetek mi je zjutraj v nedeljo zmankal benza sred Kamnika tko da nism delc prsou:P bom pa definitivno vozu v LJ ceprav je zal samo 201 meter:(
Aja kdo ma zeleno petko ka jo je okrog 20.30 terou cez Tuhinjsko Dolino?
My bitch is the best.