Xenon za Cliota 2

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
samojura
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a samojura »

Imperator napisal/-a:ok, cist smo sli oftopik. :)

zadne meglenke so fajn ce se ti kdo na rit zalima.

torej bele meglenke, kako? :)
hej miki danes sem dal noter osram cool blue zarnice, pa crom look blinker zarnice, pa ledice na pozicijske, pa sem mislo, da grejo H7ke za meglenke, ampak :smt006 noter grejo H9 ali H11 je reko ovi na servisu, pridejo pa cca. 9.000,-/kom, odzunaj pa zgledajo kot H7, pa imam zdaj 2 viska-ce kdo kupi dam za 2,5k sit, nove pridejo 3,5-3,7 k sit.
Ne vem kako z belo svetlobo za meglenke, mogoce bo kdo drugi pogruntal :?

P.S. se zarnice
http://www.bolha.com/oglas1733752
samojura
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Daj kako sliko avta ko mas zdaj to vse noter :) da nekaj vidim :D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
samojura

MaTe0 napisal/-a:Daj kako sliko avta ko mas zdaj to vse noter :) da nekaj vidim :D
kaj je debeli prides dans na lokalno srecanje??
tam ga lahko vidis v celoti :wink:
ce ne pa ga bom slikal dans al pa ju3 pa dam gor slikco
lahko pa poves kaj te zanima tudi :Fade-color
samojura
Uporabniški avatar
MaTe0

Ah :) Tezko da vletim! Mam maturo te dni pa za ucit ko swina :) Danes mel matematiko ju3 mam pa Zgo.! Bom se zaenkrat kr z sliko zadovoljil :D
samojura

MaTe0 napisal/-a:Ah :) Tezko da vletim! Mam maturo te dni pa za ucit ko swina :) Danes mel matematiko ju3 mam pa Zgo.! Bom se zaenkrat kr z sliko zadovoljil :D
te pa ne snofaj po kompjuteru in se idi ucit, da bo kaj iz tebe :smt049
saj bom dal slikce gor, te pa dobro zrihtaj to maturo :smt043
samojura
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

samojura napisal/-a:... pa sem mislo, da grejo H7ke za meglenke, ampak :smt006 noter grejo H9 ali H11 je reko ovi na servisu, pridejo pa cca. 9.000,-/kom, odzunaj pa zgledajo kot H7, pa imam zdaj 2 viska....
:lol: ce dobro pogledas cca 10 postov nazaj, vidis da sem imel jaz isti problem (od zunaj zgleda isto :D ). Drugace si se pa kar u stroske vrgu za cool blue, ane? -- jaz sem se lih zarad tega odlocil za fake :wink:
samojura

clio_dizel napisal/-a:
samojura napisal/-a:... pa sem mislo, da grejo H7ke za meglenke, ampak :smt006 noter grejo H9 ali H11 je reko ovi na servisu, pridejo pa cca. 9.000,-/kom, odzunaj pa zgledajo kot H7, pa imam zdaj 2 viska....
:lol: ce dobro pogledas cca 10 postov nazaj, vidis da sem imel jaz isti problem (od zunaj zgleda isto :D ). Drugace si se pa kar u stroske vrgu za cool blue, ane? -- jaz sem se lih zarad tega odlocil za fake :wink:
ja saj sem pogledo tvoje sporocilo, stroski go stroski dol, fake so ful plave barve, jaz pa mam srebrn avtic, tak da sn se za te odloco, kr so cisto cisto malo plave je pa rezlike 2-3k sit :wink:

am pa sn sou k Koletniku, samo da mi pokaze, kak se dol vzame halogenka, kr sn glih mimo hodo, vceraj pa nisn hoto bit prevec grobi z njo in je nisem dol dobil, pa mi je hoto tam ovi zaracunat 2.400 za menjavo 2 zarnic (5 min dela) :puppydogeyes: :rainbow1: :icecream: :rainbowafro: :smt007 :smt014 :smt049

pa sn mu reko ce je ftrgan malo, te pa je reko, da naj dam mojstru za pivo, ce sn glih pri njih avto kupo :smt035
tak da pazite varke-malo bol na grobo gre!
samojura
samojura

evo sprememba plana, neso sem nazaj osramove cool blue zarnice, ker ne svetijo tako belo, je west vido in sel kuj v spraeja po tiste fake xenon, pa sn zmontiro in sveti superca, dal sn pa 3.300,- so ble pa se ene Blue xenon light, ki so stale 4.500,- a ma kdo te, ve kdo kaka je razlika, ali te svetijo plavo?? :lol:
samojura
samojura

dans bil v sparu, vido neke se mocnejse H7keza bogih 1.690,-
WTF, kdo jih ima, kak so?? :cry:
samojura
Uporabniški avatar
MaTe0

Ene so mocnejse :) ene so okoli 60 druge pa so 80 al 100 :) So pa drazje malo samo men skrbi da bi skuro kaj :)
samojura

MaTe0 napisal/-a:Ene so mocnejse :) ene so okoli 60 druge pa so 80 al 100 :) So pa drazje malo samo men skrbi da bi skuro kaj :)
jah mocnejse zarnice oddajajo vec toplote, vprasanje koliko toplote prenesejo zarometi?! :roll:
samojura
Uporabniški avatar
MaTe0

Hmm ja :)
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

samojura napisal/-a:dans bil v sparu, vido neke se mocnejse H7keza bogih 1.690,-
WTF, kdo jih ima, kak so?? :cry:
Te imam jas not pa kaj ti naj recem niso slabe. Vsaj men ne!! :lol:
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
MaTe0

Kaj zaj ze ma kdo kako mnenje od OSRAM COOL BLUE ali pa SILVER ??? Obeje baje sveti belo vendar COOL BLUE ma odtenek modre. Zanima me ce scasoma tud OSRAM-ove zarnice spremenijo barvo in potegnejo na rumeno? TO se je men zgodilo pri teh FAKE XENON V sparu...Kratke mam ze skoraj rumene dolge pa lepo belo svetijo....ve kdo kaj vec?

H4 SILVERSTAR + 50%

H4 COOLBLUE

Zgledajo SILVER kr lepo belo pac me zanima ce vedno sveti belo :)

P.S. Eni pravijo da SILVER sveti navadno rumeno sam da bolj mocno :) PM ko ne vem :)
P.S. Vsi hvalijo Phillips BLUE VISION baje najbolsa :) Kaj pa vi?
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Osram cool blue mam jaz hb3 pa ni neke razlike proti navadnim lucem mogoce za 2 odtenka mene niso fascinirale tko da ko crknejo vzame philips ce imajo ta model.Pri fastdayu ko ima pa h4 in angel ayes pa izpade zelo lepo da izraza :evil: :D Aja pa baje so te osramke dovoljen ker nimajo tuk modre kot sparove :wink:

lp x
Ko j..e sistem
Odgovori