Clio usnjen volan

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

ALES SETINA, TEL.: 041/632-960.
Jeza 76, Lj. (Crnuce)

Lp :wink:
Dare

Slika
Garis
Kraj: Slov.Konjice

Odgovor Napisal/-a Garis »

Pri Kermavnerju so odgovorili takole:
Pri nas vam lahko obnovimo volanski obroc, in sicer ce ga prinesete snetega (17.500 +ddv) ali pa ce pustite vozilo tu in ga mi snamemo (21.000+ddv). Kot vidite je cena ce prinesete snet volan nizja. Postopek izdelave vedno traja en dan, oziroma cez noc, volana nikoli ne morete dobiti se isti dan, potrebno pa se je vnaprej narocit.(tel:01-4228477)
Lep pozdrav, Katja Kermavner
Mogoce bo koristilo se komu. :lol:
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Ja kermaver je men hotu za 19ko komplet prevleke za sedeze vzet 100k :shock: :D Tko da je drag ko pes in se ne cudim cenam za volan :)

Setina je men hotel za volan vzeti 15k. Avto bi tam pustil in mislim da se isti dan prisel iskat :wink: Cena 15.000 SIT . Dela pa tud zelo kvalitetno :wink:
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

No jst bom nesu k Kermaverju, ker so mi ze nekaj delali in sem bil ful zadovolen in zato tud negledam za jurja ali dva, no sej pri mojmu ni ptrebno met nevem kok znanja volan snet in ker mam se enga ga bom enostavno zamenju in onega pustu v LJ :D 8)
kljukec_
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a kljukec_ »

Ma jaz jim pa ne bi pustil volana snet zaradi airbaga, kaj ves kako bi ti nazaj skup zmetali :?
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Jz mam isti problem. Malo nad krakoma je cist zdrsan (sploh na levi). avto ma pa 76kkm. Pa eden, k sem ga su gledat ko sem kupaval je mel pri 90kkm isto napako - mogoce je to samo pri dci-jih :lol: . Preoblacil pa ne bom, ker ko se bo kj odvec kesa nabral, bom RS-ja dal noter :twisted: (me ne pride dost vec).
trance0
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a trance0 »

A se je mozno pri teh velemojstrskih oblacevalcih volanov v usnje dogovorit, da ti oblecejo v usnje tudi krake volana? Pri meni so namrec znucani delno tudi ti.
Don`t worry, be happy:)
Odgovori