Clio usnjen volan
Clio usnjen volan
Pozdravljeni!
Na usnjenem volanskem obrocu, je prislo do deformacije usnjene obloge v predelu kjer drzim roke najpogosteje. Bilabong je star tri leta in me zanima , ce ima kdo podobne tezave. Na servisu so mi rekli, da takih primerov nimajo. Mozakar pri njih, ki pa je delal na prodaji rabljenih vozil, pa mi je povedal, da je podobne primere ze videl in da je vzrok v potenju rok(mocan PH) in da tu ni pomoci. Sprasujem, ker me zanima ali gre za slabo kvaliteto usnjenega volanskega obroca, ali pa bo drzala trditev serviserja. Obloga volanskega obroca z dodatno prevleko pa je obupna rec, sem poizkusil.
Na usnjenem volanskem obrocu, je prislo do deformacije usnjene obloge v predelu kjer drzim roke najpogosteje. Bilabong je star tri leta in me zanima , ce ima kdo podobne tezave. Na servisu so mi rekli, da takih primerov nimajo. Mozakar pri njih, ki pa je delal na prodaji rabljenih vozil, pa mi je povedal, da je podobne primere ze videl in da je vzrok v potenju rok(mocan PH) in da tu ni pomoci. Sprasujem, ker me zanima ali gre za slabo kvaliteto usnjenega volanskega obroca, ali pa bo drzala trditev serviserja. Obloga volanskega obroca z dodatno prevleko pa je obupna rec, sem poizkusil.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Uf, moj volan pa je ze oblikovan po mojih rokah. Sploh tam, kjer prideta precki do obroca in kjer vecinoma drzim palce, se je zgubalo "usnje" (ne verjamem, da je gor pravo usnje). Sem poizkusil z nohtom, pa je mehko in se ga da odlusciti. Mogoce bi se ga dalo nekako zbrusiti. Bom poizkusil enkrat.
Drugace pa je avto star 3.5 leta (clio 1.5 dCi), ampak ima 162.000 km.
Drugace pa je avto star 3.5 leta (clio 1.5 dCi), ampak ima 162.000 km.
- killah bee
No tukaj je tud en majster v LJ od dolgega mosta mal naprej se pa ukvarja z avtotapetnistvom in baje je najbolsi a tudi cena je temu primerna
Jst glavnem kar mam zanardit grem k njemu zdej mu bom tud volan nesu od svojga in mi je reku da me bo prislo 18k sit ampak zato ker bo tam kjer roke drzim ponavadi luknjicasto usnje drugot pa glatko
Vec si ogledas tu: http://www.opinfos.com/slo/01/kermavner/index.html
Vec si ogledas tu: http://www.opinfos.com/slo/01/kermavner/index.html
- killah bee
- killah bee