Mah neFastDay napisal/-a:Ja ful lepo pase ta modrina notranjosti - okusno
Ps: Mas kasno avtopralnco doma k mas tok spucan avto not![]()
Pohvalno
MaTe0`s R5 (Update : Filter 50 :))
Evo pocasi se bo treba odlocit
Kolko bomo temnil
Liquid mi je naredo en shop...pa me zanima kak se vam zdi
men ful hudo zgleda
skoraj bi dal nekaj takega:

Ce hoce naj kdo naredi kak shop ki mu je vsec
Da vidim
Rad bi da je tako zadaj ko spredaj podobno razmerje! Da ne iztopa prevec! razn cisto zadnjo steklo bo dosti bolj temno od tistih na vratih!
Temnil bom pa konec mesca pr lesniku
Vceraj sem poslal homo. na Lpp za predelavo avtomobila ( Fedre ) Upam da nebo treba prevec dolgo cakat.
LP
Liquid mi je naredo en shop...pa me zanima kak se vam zdi
Ce hoce naj kdo naredi kak shop ki mu je vsec
Temnil bom pa konec mesca pr lesniku
LP
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Hja dobro Mato saj to vem, da je fotoshop potem pa realnost ne!!
Jas sem mislil tole, da bos potem mel res vse nekako bolj svetle zato ker sprednje veva kolk % lahk temnis ne tako, da si reko, da bos imel vse iste!! Zato sem mislil tole, da bos imel kar svetle potem za vse tole ne!!
No kod receno tvoja izbira
Jas sem mislil tole, da bos potem mel res vse nekako bolj svetle zato ker sprednje veva kolk % lahk temnis ne tako, da si reko, da bos imel vse iste!! Zato sem mislil tole, da bos imel kar svetle potem za vse tole ne!!
No kod receno tvoja izbira
Lp Gogi

Ja ubistvu ti zatemnijo 10% al pa 55%, o vmesnih varjantah pa nisem obvescena
Itak ma pa baje se vsak (dokaj nov) avto se mal zatemnjene sipe (1%-4%)
Zadnjo sipo ti pa predlagam da jo do konca zatemnis - da naujo kksni "pametni" osebki tuki na forumu rekl, da nisi nc naredu, hehehe

Zadnjo sipo ti pa predlagam da jo do konca zatemnis - da naujo kksni "pametni" osebki tuki na forumu rekl, da nisi nc naredu, hehehe
Ponavadi te prehitim...
ce se ne motim je to najvec kar lahko po zakonu.. ce se motim --> me popravitep1k4p0k4 napisal/-a:Ja ubistvu ti zatemnijo 10% al pa 55%, o vmesnih varjantah pa nisem obvescenaItak ma pa baje se vsak (dokaj nov) avto se mal zatemnjene sipe (1%-4%)
![]()
Zadnjo sipo ti pa predlagam da jo do konca zatemnis - da naujo kksni "pametni" osebki tuki na forumu rekl, da nisi nc naredu, hehehe![]()
![]()
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
grem na net zbrskat 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa