lenoba ob startu
lenoba ob startu
upam, da je to moje zadnje vprasanje (vsaj za nekaj casa) v zvezi z mojim avtom.....
da ponovim...clio III, 1,4 16v, starost: 12 dni, 400 km
zjutraj, ko startava in potem po sluzbi (po 8-10 urah mirovanja) prvih nekaj metrov ne moreva nikamor ....ni nobene odzivnosti....in potem me kar naenkrat (po nekaj metrih) spusti....kot bi me "izstrelili iz rakete."....pa naj povem, da sem ze eksperimentirala in ugasnila klimo, ventilatorje....
menda je to zato, ker racunalnik doloci koliko bo plina, nekaj sem tudi pobrala o tem, da se s tem porabi manj goriva....skratka.....se se komu to pojavlja?
res hvala vsem za vase odgovore, mnenja....
da ponovim...clio III, 1,4 16v, starost: 12 dni, 400 km
zjutraj, ko startava in potem po sluzbi (po 8-10 urah mirovanja) prvih nekaj metrov ne moreva nikamor ....ni nobene odzivnosti....in potem me kar naenkrat (po nekaj metrih) spusti....kot bi me "izstrelili iz rakete."....pa naj povem, da sem ze eksperimentirala in ugasnila klimo, ventilatorje....
menda je to zato, ker racunalnik doloci koliko bo plina, nekaj sem tudi pobrala o tem, da se s tem porabi manj goriva....skratka.....se se komu to pojavlja?
res hvala vsem za vase odgovore, mnenja....
Navadit se bo treba. To je bolj kot ne znacilnost 16V motorjev in pa posledica tega, da avto ko ga vzges, nima 1500 obratov kot so imeli starejsi, takoj dela na cca 800 obratih. Ko pa hoices speljat, se pa obotavlja, kot bi cukal itd. Ko dobi malo obratov, se ti pa izstreli izpod riti.
Se bos navadila, da prve 3 minute zelooo na lahko dodajas gas (pospesujes) in tega vec ne bos opazila.
Se bos navadila, da prve 3 minute zelooo na lahko dodajas gas (pospesujes) in tega vec ne bos opazila.
LP, Samojed
Prve tri minute
Tako kot so ti napisali! Pocakaj nekaj minit, da se motor malo ogreje. Saj ne more kar takoj delovati kot bi bil ogret, mar ne!?
Tudi jaz iz postelje takoj ne stecem, ampak se bolj odkotalim.
Pocakaj, da se kazalec temperature dvigne na delovno temperaturo potem pa pocasi...
Lp
Tudi jaz iz postelje takoj ne stecem, ampak se bolj odkotalim.
Pocakaj, da se kazalec temperature dvigne na delovno temperaturo potem pa pocasi...
Lp