Nujno Pomoc !!!!!
Nujno Pomoc !!!!!
Zdravo jz bi pa rabu ce mi lahko kdo zrihta TUV paperje za sportni filter.
Za model: K&N RR - 3002
Res bi nujno rabu da homologiram to stvar, k so me dons ta plavi ustavl. In trenutno nimam nc homologiran mi je tezil sam na sreco me je samo opozoril. in da ko me naslednjic dobi tablce dol pa 100 k kazni.
Res lepo prosm ce se da cimprej.
Aja Avto je pa Renault Laguna letnik 99 phasa2 2.0 16v 101kw/140 konj
Tip motorja je pa (f4rf7)ce sem ksne podatke premal dal mi prosm povejte.
Imam pa tud prvi spojler za homologirat pa nima TUV ker je home made
a bi se dal od kasnga druzga spojlerja dobit paperje pa da vtisne cifre v spojler.
Se oddolzim 100%
Loh pa tud placam ce ne gre drugace???
Za model: K&N RR - 3002
Res bi nujno rabu da homologiram to stvar, k so me dons ta plavi ustavl. In trenutno nimam nc homologiran mi je tezil sam na sreco me je samo opozoril. in da ko me naslednjic dobi tablce dol pa 100 k kazni.
Res lepo prosm ce se da cimprej.
Aja Avto je pa Renault Laguna letnik 99 phasa2 2.0 16v 101kw/140 konj
Tip motorja je pa (f4rf7)ce sem ksne podatke premal dal mi prosm povejte.
Imam pa tud prvi spojler za homologirat pa nima TUV ker je home made
a bi se dal od kasnga druzga spojlerja dobit paperje pa da vtisne cifre v spojler.
Se oddolzim 100%
Loh pa tud placam ce ne gre drugace???
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Tukaj vse lepo pise
http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 2130822550
http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 2130822550
Aja da ne more zahtevati da mu odprem havbo tega nism vedu hvala za opozorilo bom za drugic vedu!!!
Za sportni filter sem ze dobu TUV paperje , zdj morm sam se u kranj se zapelat do fazerja da mi da paperje za letvice za luci. Pol mam pa use razn prednjega spojlerja, ki pa itak ni ne vem kaj posebnga.
Sem bil ucer na LPP:
Glede homologacije pride pa tko da za vsako stvar placas 4 jurje + kartoncek ce ga se nimas 5 jurju.
Za sportni filter sem ze dobu TUV paperje , zdj morm sam se u kranj se zapelat do fazerja da mi da paperje za letvice za luci. Pol mam pa use razn prednjega spojlerja, ki pa itak ni ne vem kaj posebnga.
Sem bil ucer na LPP:
Glede homologacije pride pa tko da za vsako stvar placas 4 jurje + kartoncek ce ga se nimas 5 jurju.
halo jaz tudi rabim tuv za K&N, mi lahko zrihtas, pleaseVrho napisal/-a:Aja da ne more zahtevati da mu odprem havbo tega nism vedu hvala za opozorilo bom za drugic vedu!!!
Sem bil ucer na LPP:
samojura
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Saj jih ima na armaturiensiferum napisal/-a:popravek zvedu da ima vso pravico da zahteva od tebe da ofnes havbo za igovor ma lahka da hoce preverit serijske stevilkeVrho napisal/-a:Aja da ne more zahtevati da mu odprem havbo tega nism vedu hvala za opozorilo bom za drugic vedu!!!
Nima kej palamudit