Danes sem v mb vido tud takega Rs-a iste barve sam da ni bil predelalan. Ze tista stock zadeva zmaga! Tablica je pa bla MS! tak da poznamo ze dva:) hehe
matr bo zanimivo na prvem autoshowu, ti pa habbich bosta zihr par nagrad pobrala drugac pa svaka cast za auto,me like it a lot, sam res bi biu se bols ce bi meu kaksne distancnike
urosr napisal/-a:Ko vsi tok govorite bodykite pa to, ce se ne motim je tak ze serijski, sam par detajlov je dodanih!
Uf se kar krepko motis... Tale bodykit je kar obsezen ! Posirjeni blatniki, pragovi, sprednji in zadnji podaljsek (ocitno skitana) ter spojlarji na zadku.
Aja, Timy... Danes si mi sel nasporti na avtocesti iz stajerske proti notranjski . Sem se peljal v Celje po neko sipo z maminim Cliom3 ... Vpadljiva zadeva vsekakor, seveda na prehitevalnem pasu ...
Fuego 85 napisal/-a:Aja, Timy... Danes si mi sel nasporti na avtocesti iz stajerske proti notranjski . Sem se peljal v Celje po neko sipo z maminim Cliom3 ... Vpadljiva zadeva vsekakor, seveda na prehitevalnem pasu ...
Lp
ja res sem biu vceraj na stajerskem(na celjskem sejmu),pa smo mogl mal prtisnit na prehitevalnem!
Jaz sm te pa vidu na trzaski, morm rect da je res strupen
Kar se pa tice lambotov, se mi pa zdi da lahko odpiras vrata na oba nacina, ce se pa motm naj me pa kaksn poprav.
za info: homologacija je potrjena za vse kar je na avtu!
glede lambo je pa tko kt je raljaz napisu,vrata se odpirajo 40% normalno potem jih pa dvignes gor.