Cokamanov Clio 1.5 dci
Cokamanov Clio 1.5 dci
Pozdravljeni ljubitelji KARE,
kot vidite sem nov na vasem forumu, trenutno pa kupujem Clio Storia 1.5 dCi 70 KM - TEAM ponudba. Seveda me pa zanima vase mnenje. Kaj vi vidite na tem avtomobilu? Kaj vam je vsec? Kaksne so hibe tega avtomobila? (seveda tiste, ki ste jih do sedaj opazili)
Hvala lepa za odgovore
7-3
Cokaman
kot vidite sem nov na vasem forumu, trenutno pa kupujem Clio Storia 1.5 dCi 70 KM - TEAM ponudba. Seveda me pa zanima vase mnenje. Kaj vi vidite na tem avtomobilu? Kaj vam je vsec? Kaksne so hibe tega avtomobila? (seveda tiste, ki ste jih do sedaj opazili)
Hvala lepa za odgovore
7-3
Cokaman
Zadnjič spremenil čokaman, dne 29 Jul 2006, 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
SCANIA R620...The beast within...
Cena
2.3 mio...zdaj ce je to dosti, ne vem...ker sploh nimam obcutka kako je s cenami drugih avtov in se posebej drugih renojev. Vem pa nekaj...da ti klijeki zelo pocasi ceno zgublajo...2,3 leti star...pa pride 1.7 mio. Seveda variira od opreme.
Glede opreme...ma pa samo lite felne, klimo serijsko pa nek mp3 radio.
7-3
Cokaman
Glede opreme...ma pa samo lite felne, klimo serijsko pa nek mp3 radio.
7-3
Cokaman
Sej to je oprema Storia More + Team : ta ze ma servo nastavljiv sedez in volan, elektriko, klimo, + litke in mp3 res pa je da nima stranskih AB , ABS-sa in meglenk. aja pa se neki ma el. spegle sam niso el.poklopljivi a tud to zdej majo sej prej tega ni blo navoljo
ali pac
Ah kdo bi jih razumu zedj so tako cudne pakete skup spacal da je kar groza, pa se tabul motorje so ukinl 1.5 dci 85km in 1.4 16v nevem kaj jim dogaja, vrjetno se bojijo da bi se tastar clio z dci 85 km bolje prodajal kot tanov ker bi bil cenejsi
kdo bi vedel pa ta nadimek "Storia" bolj ogabnega imena se niso mogl spomnt
Ah kdo bi jih razumu zedj so tako cudne pakete skup spacal da je kar groza, pa se tabul motorje so ukinl 1.5 dci 85km in 1.4 16v nevem kaj jim dogaja, vrjetno se bojijo da bi se tastar clio z dci 85 km bolje prodajal kot tanov ker bi bil cenejsi
kdo bi vedel pa ta nadimek "Storia" bolj ogabnega imena se niso mogl spomnt
Oprema je taksna kot
Oprema je taksna kot si rekel - FastDay. Meni taksna oprema cisto zadostuje. Je pa tako - off the record ta TEAM ponudba nic drugega kot marketinska poteza, ker jih hocejo se cim vec prodat. Sedaj pa intenzivni pogovori s financ ministrom.
:P
Pozdrav,
Cokaman
Pozdrav,
Cokaman
jst ti priporocam da vzames se ABS in meglenke ce bo kaj viska cekinov hodilo, ker ABS res pride prav v nenadnih situacijah jst ga sicer nima ma ga pa fotr na meganu in ene dvakrat k sm si prvoscu megana (ki seveda bojj leti k moj clio
) mi je res resilo kozo tko da sm reku samo "hvala bogu da ma ABS"
Ves kako je
Ves kako je...do sedaj sem vozil samo stare avte brez ABS, tudi tovornjaka imam brez ABS, vozim se pa cisto normalno in ni skrbi, da bi ga kaj veliko pogresal. Pride pa prav, to pa se strinjam.
P.s.: kaj to tak forum razteguje?
Cokaman
P.s.: kaj to tak forum razteguje?
Cokaman
Re: Ves kako je
sm popravil,bil je pa en zelozelo dolg linkcokaman napisal/-a:P.s.: kaj to tak forum razteguje?
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
No tako...
No tako...to je to. Danes podpisal pogodbo za omenjenega Clia.Pride 25.4. Juhu
:P
Se spomnite se tiste reklame...."Atahalan Clio??!??!"...no ce je atahalan pomenilo "odreci se", jaz se ga nisem...
7-3
Cokaman
Se spomnite se tiste reklame...."Atahalan Clio??!??!"...no ce je atahalan pomenilo "odreci se", jaz se ga nisem...
7-3
Cokaman