jz grem po južni alarm vezat not
samo...za znoret je blo...roko mam cist porezano, ker sem v zadnje vrate roko tišu not...pol sm se od punce nalezu neke bolezni in jo mal okrepil s tem ko sem cel dan sedu na hladnih tleh...tak da me vse boli, pa še raznorazne težave z zdravjem mam zej

samo je blo vredno, poleg tega sem si pa še odpiranje prtlažnika na daljinca naredu, zej ga rulam
aja...v zadnjih vratih maš pripravljen plac za kable prpelat v avto...na spodnjem robu vrat, mal ste površni bli, ko ste gledali, Spidi
mateo...v trgovini so motorcki po 2jurja, jz sm jih sicer dobu po jurja-pac sorodniki pa to... alarm stane tolk kolkr pac stane, sam za montažo (edin ce so pripravljeni za to ceno še motorcke notr dat) pa jz 10jurjev ne bi deval zato da ti zvežejo par kablov. raj se obrn na nekoga, ki ga poznaš, ki ima nekaj pojma o elektriki in ti on zveže za 3 jurje

no, pa ce drugega ne, vsaj v voznikova vrata daj motorcek za odklepanje, in no time maš to zrihtan.
Ce koga zanima tale alarm dobit za obcutno nižjo ceno nej mi pa PM pošle, mu dam cifro od nekoga, ki jih ima.
http://avtoalarmi.freehost386.com/as80.htm