Centralno zaklepanje

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

na bolhi jih mas malo morje....centralnih namrec...
samo, ker ti avtoalarm dopusca da preko njega odklepas in zaklepas, motorcke najdi posebej v kaki elektro trgovini, po 2jurja so.
drugac sm jih jz enkrat cenej dobu danes, to je pa plus kupovanja na debelo...pa veze in poznanstva seveda ;)
bo se neki financ za elektro sajbe spredaj 8)
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ko bo kdo zmontiral alarm v petko naj sporoci:) Centralnega ne rabim alarm pa bi mel:)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
damjan

mater...hvalabogu da delajo že avte z centralnim serijsko, da mi pri naslednjem tega ne bo vec treba pocet...
jz mam od 8ih avto v garaži pri punci, vse panele dol, prvi motorcek sm notr dobu v manj ko 20ih minutah, zadi se je pa vse skup zakompliciral in sm kompliciru in telovadu okol 3 cele ure okol enih vrat pa še kr ne dela nc... grrrrrrrrrrrrr...
pršu sem zle domu z focusom od puncine mame...in prav 2krat na teh 20ih km sem pritisnil na faking gumb za zaklepanje in tu dejansko dela :icecream:
pa sej, ko bo konc bo zakon...
grem zej spat, da zju3 ne bom znoru :P
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

Mene pa nekaj zanima....malo sem iskal alarme pa sem vceraj najdo enga za 16k .. Se mi zdi kr ugoden... ma pa vse..sam je pa problem zdaj ker ne mislim met centralnega zaklepanja...rekli so mi da raje dam 2000 za motorcek in se potem se to zmontira..pa da je montaza 10000sit...

pa me zanima je to dost al ne? Kolko berem kak ste se zajebavali in vas je jezlo je kr solidna cena.
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Torej 34 jurjo? izdas kaj vec kje si to najdu?
Uporabniški avatar
MaTe0

Alarm

Uporabniški avatar
Spidi
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a Spidi »

Evo zaenkrat imam alarm skoraj do konca monitran (samo se povezati centralno zaklepanje in pa mogoce bom dal ledico se gor).
Zmonitral sem zaenkrat vse sam.

Alarm podpira vse. Zmontirati moram samo se modul pred centralno zaklepanje (moram iti do trgovine ga iskat, ce je cena pametna ga bom vzvel drugace bom se videl kako in kaj.

Alarm je imel fotr enega starega ko smo ga imeli se v predprejsnem avtu.
Uporabniški avatar
damjan

jz grem po južni alarm vezat not :D
samo...za znoret je blo...roko mam cist porezano, ker sem v zadnje vrate roko tišu not...pol sm se od punce nalezu neke bolezni in jo mal okrepil s tem ko sem cel dan sedu na hladnih tleh...tak da me vse boli, pa še raznorazne težave z zdravjem mam zej :( samo je blo vredno, poleg tega sem si pa še odpiranje prtlažnika na daljinca naredu, zej ga rulam ;)
aja...v zadnjih vratih maš pripravljen plac za kable prpelat v avto...na spodnjem robu vrat, mal ste površni bli, ko ste gledali, Spidi ;)

mateo...v trgovini so motorcki po 2jurja, jz sm jih sicer dobu po jurja-pac sorodniki pa to... alarm stane tolk kolkr pac stane, sam za montažo (edin ce so pripravljeni za to ceno še motorcke notr dat) pa jz 10jurjev ne bi deval zato da ti zvežejo par kablov. raj se obrn na nekoga, ki ga poznaš, ki ima nekaj pojma o elektriki in ti on zveže za 3 jurje :!: no, pa ce drugega ne, vsaj v voznikova vrata daj motorcek za odklepanje, in no time maš to zrihtan.

Ce koga zanima tale alarm dobit za obcutno nižjo ceno nej mi pa PM pošle, mu dam cifro od nekoga, ki jih ima.
http://avtoalarmi.freehost386.com/as80.htm
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja tam smo gledli za 16k alarm + 2k pride motorcek....je pa tak :) Od punce mama dela na Citroenu in bo ona rekla tistim maherom da mi naredijo alarm noter pa vse....tak da bom kr tistega vzel....damjan kolko bi lahko ti zrihtal ta alarm? Ce nas vec skupaj vzame???
Uporabniški avatar
Spidi

Aja da je lukna...eh sploh nismo nc gledal spodej zato smo pa falil...ce bom kdaj mogoce dobre volje bom pa premontiral. Samo dvomim, ker zaenkrat se dela :lol:
damjan: Ali ti je uspelo zvezati da ti zmigavci utripnejo ko prizges alarm?

Jaz sem se zafrkaval kaksno uro, potem sem pa zvezal kar na pozicijske luci, na varovalke. (Sem probal tudi na tisto varovalko ki je za zmigavce pa se mi je prizigal ventilator in radio :lol: :lol: :lol: )

In pa da se boste se malo smejal: ko sva s fotrom poskusala zvezati direktno na zarnico sva zgleda falila en kontakt in sva zvezala na starter :lol: :lol: :lol: ostalo prepuscam vasi domisljiji (ja menjalnik je bil v prvi, k sreci smo delali zunaj in je bilo dovolj prostora) :smt035 :smt035 :smt035

EDIT: ene par slovnicnih napakic :oops:
Zadnjič spremenil Spidi, dne 20 Mar 2006, 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MaTe0

LOL :) Se dobro da ni blo kake dreve blizu :) Spidi pocijske so na poti...tak da ju3 al pa v torek pricakuj:)
Uporabniški avatar
damjan

ja, delajo zmigavci...zvez jih na stikalo pri volanu, ne na varovalke !
to 3jo funkcijo(k jo mam za prtlaznik) bi lahk uporabu tak kot si ti reku...za vzigat masino :P
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Spidi

damjan eno vprasanje zate glede centralnega + alarma.

Ti si kupil posebej 4 motorcke potem alarm in pa modul za na alarm kajne? Kako si povezal motorcke na ta modul? Jaz sem dobil modul 840 alarm pa imam od mete, sedaj pa mi ne uspe povezati to skupaj.

centralno ki ga imam sedaj noter pa deluje tako da 2 kabla, ki "strlita" iz centralnega das skupaj (nerids stik) in se odklene/zaklene.

Ali je najbolse kar vse motorcke povezati na modul pa da modul to kontrolira?
Uporabniški avatar
damjan

stari...prevc me sprašuješ...jz nism štromar!! :lol: motorcke sm not nadevu, kable prpelu do varovalk, pol pa, ko je mojster kable lotu skup, sm jz sireno šraufu ;)
kar ti pa znam odgovorit je pa samo tole: ne rabiš modula ampak lahko alarm kontrolira vse skupaj. ce še nimaš diagramov vezave si jih pa hitro iz neta dobi.
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

spidi:damjanov alarm ze sam vsebuje modul za centralno zaklepanje :wink: all in one :) za tvoj alarm pa nevem :wink:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Odgovori