TUV

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Jaxx

TUV

Odgovor Napisal/-a Jaxx »

Najprej en lep pozdrav vsem na rk forumu...

Bom kar direkt vprasal: nekaj proizvajalcev alu-felten ima na svojih straneh pod download TUV gutachten .pdf-je za posamezne modele felten.. torej ce jim nesem na 10-straneh sprintan tist .pdf za moje feltne in je moj clio gor na spisku mi morajo homologirat? TUV je v nemscini, a ga bodo sploh razumel? :?
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

ce je tvoj model clia gor bos ziher naredil homologacijo ja!
bodo razumeli ker tak samo pogleda za katero stvar imas tisto stvar sprintano in keri model avta...
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Qwerty

Odgovor Napisal/-a Qwerty »

preveril ti bo tudi ali se sifra artikla na "listu 10 strani" ujema s tisto, ki je napisana na feltnah. kokr vem...
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Re: TUV

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Jaxx napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem na rk forumu...

Bom kar direkt vprasal: nekaj proizvajalcev alu-felten ima na svojih straneh pod download TUV gutachten .pdf-je za posamezne modele felten.. torej ce jim nesem na 10-straneh sprintan tist .pdf za moje feltne in je moj clio gor na spisku mi morajo homologirat? TUV je v nemscini, a ga bodo sploh razumel? :?
Ja, gre.

Jaz sem tudi pisal na BBS v nemcijo in so mi v pdf-u poslali TĂśV. Zraven pa moras napisat stevilko sasije, tip felne in njene dimenzije. Na podlagi tega potem oni tebi posljejo dokumentacijo, ki je tudi za ostala vozila, a na enem od teh pise tudi za tvoj avto. Jaz jih mam na 18-ih straneh.
Sem potem v Ljubljani homologiral felne in je slo brez problemov.
Slika
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

BI MI KDO POSODIL TUV OD ISPUSNEGA SISTEMA???PROSIM LEPO!!!ZA RENAULT CLIO KOT JE NA SLIKCI SPODAJ 1.2 MOTOR!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Pri felnah gledajo tudi en del stevilke sasije.
Odgovori