Obratomer
Na dizlih pa z alternatorja dobiš signal! Sam kk tocn pa žal ne vem!Spidi napisal/-a:Mateo: Tamali bi biv cisto dober. Probal sem www.avto-style.nl pa stran ne dela, a je prava ali je druga?
urosr: Kaj pa pri dizlih, mogoce veš kje se nahaja?
kdorkol karkol zve o tem kje je mozn zadevo dobit...naj pove.
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
kr liskota dejSpidi napisal/-a:Bom vprasal kaksnega elektricarjaurosr napisal/-a: Na dizlih pa z alternatorja dobis signal! Sam kk tocn pa zal ne vem!
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Takoj ko sem poslal post sem se spomnil na njegadamjan napisal/-a:kr liskota dejSpidi napisal/-a:Bom vprasal kaksnega elektricarjaurosr napisal/-a: Na dizlih pa z alternatorja dobis signal! Sam kk tocn pa zal ne vem!
Ce bo kdo nasel kaksnega manjsega nekako do 6000-7000 obratov, pa magari da je crne barve naj javi kje ga je dobil in za koliko.
Spidi ju3 ce bo vse po sreci grem po pozicijske:) Ce ne pa v petek ko grem po felne:) komaj cakam:) Ceprav so le 13" ampak vec v svoji temi ko jih dobim:P
P.S. Ce bo cas pa stopim se v a3m
+

TO pomojem mores skup kupit! takega ma kolega v avtu pa je dal 7k!

Vec se mi pa ne da:) gume mam tud in sicer bodo 165 kr dovolj
za eno sezono:D
+
TO pomojem mores skup kupit! takega ma kolega v avtu pa je dal 7k!

Vec se mi pa ne da:) gume mam tud in sicer bodo 165 kr dovolj
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 27 Feb 2006, 23:10, skupaj popravljeno 3 krat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Super, jaz tudi komaj cakam na letne gume...imam tudi feltne pripravljeneMaTe0 napisal/-a:Spidi ju3 ce bo vse po sreci grem po pozicijske:) Ce ne pa v petek ko grem po felne:) komaj cakam:) Ceprav so le 13" ampak vec v svoji temi ko jih dobim:P
Ce bos stopil v a3m pa cakamo na porocilo
tut jaz se podpisemSpidi napisal/-a:Super, jaz tudi komaj cakam na letne gume...imam tudi feltne pripravljeneMaTe0 napisal/-a:Spidi ju3 ce bo vse po sreci grem po pozicijske:) Ce ne pa v petek ko grem po felne:) komaj cakam:) Ceprav so le 13" ampak vec v svoji temi ko jih dobim:P
P.S. Ce bo cas pa stopim se v a3m![]()
Ce bos stopil v a3m pa cakamo na porocilo![]()
HEh vi se kr spomnite name..... lisko dela za vas
AMPAK u treh letih mi se ni uspel najd obratomera za dizla...... povsod kam pridem povsod kjer uprasam za obratomer dobim pod nos katalog miljontih obratomerov ( tud u A3M) ampak kakor hitro povem da rabim za dizla...... zadeva propade..... prvi se jih ne dobi drugic niso po mojem okuso......
Zadeva je u planu.... ampak kakor hitr dobim podatke kje se jih da dobit..... U bistvo pa za dizla more bit skala nekako do 5 tisoc obratov ( u bistvo bi naj mel najvecjo moc pri 4 tisoc obratih. Med tem ko bencinci petke ( z izjemo GT) grejo do 6 tisoc obratov...... 6250 ma bencinc blokado.
Zadeva je u planu.... ampak kakor hitr dobim podatke kje se jih da dobit..... U bistvo pa za dizla more bit skala nekako do 5 tisoc obratov ( u bistvo bi naj mel najvecjo moc pri 4 tisoc obratih. Med tem ko bencinci petke ( z izjemo GT) grejo do 6 tisoc obratov...... 6250 ma bencinc blokado.
ena stran, so mi jo na tujih forumih posredovali...
www.performancecentre.co.uk
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
lustni obratomerji, ampak zelo dragi (od 100funtov naprejdamjan napisal/-a:ena stran, so mi jo na tujih forumih posredovali...
ka pa od kaksnega motorja (od kaksnega starejsega "slecenga" motorja, ki ima locen obratomer od stevca za hitrost) bi pasu obratomer v 5ko?
1.1 jo ma pri 5250, 1.4 pa pri 5750.lisko napisal/-a:....6250 ma bencinc blokado.
gledu sm pa v autodata, za zadnje petke 1996, ki so samo 1.4 je celo 4750 najvec obratov
ebay, fantje, ponuja marsikej. sam je smešno to, da majo skale do 8 in celo 10000 obratov
http://cgi.ebay.co.uk/Auto-Gauge-52mm-E ... dZViewItem
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v