megane F1 pa mogoce bo tudi uradno naprodaj v sloveniji. mojga so potegnili iz francoskega trga.
sem zasledil na renault strani: Ganz nach Formel 1 Manier verfugt der Megane Renault Sport F1 uber die Funktion «Power-Start». Durch hohe Motordrehzahl im Stand wird diese aktiviert, so dass bei anschliessender voller Beschleunigung die Motorleistung an die absolute Haftgrenze der Räder geregelt wird und das Fahrzeug katapultartig davon schnellt. http://www.megane-renault-sport.ch/
megane f1 ima "katapult" control.
Ce boste imeli cas si poglejte mojega rs-a v soboto (18.3.) na podelitvi Viktorjev. V soboto bo zal polovica "dodelanega" na avtu tko da 27.3. pa bom ze dodal slike koncnega izdelka na forum!
timy napisal/-a:Ce boste imeli cas si poglejte mojega rs-a v soboto (18.3.) na podelitvi Viktorjev. V soboto bo zal polovica "dodelanega" na avtu tko da 27.3. pa bom ze dodal slike koncnega izdelka na forum!
se ze veselim, da ga bom videl. sem ze od parih slisal kaksen naj bi bil.
timy, prosim ce mi napises koliko ima luknje za feltne. iscem po celem internetu pa ne najdem. jaz bom najbrz feltne zamenjal pa ne vem koliko so luknje. so kot pri laguni(5x108)?
ma tvoj oce se r8 gordinija?