Diski in ploscice
sepravi za normalno voznjo,ravne,ne narezane diske od mocnejsega modela mhh
Kateri novejsi sistemi pa pasejo recimo na 19ko,od katerih modelov?
Kateri novejsi sistemi pa pasejo recimo na 19ko,od katerih modelov?
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
-
modriDIRKAC
navadna 1,4,aha hvalamodriDIRKAC napisal/-a:a to je 16 v 19 al navadna....
ce je navadna pol lhk das gor od 16 v 19-clio-megane
ce pa ze mas 16 v pol bos pa tezko kej skup spravu ker majo lagune tamocne pa ze drugacna pesta
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
1999 Megane RT 1.6 16V
evo pa nas je spet strokovnjak lepo poducilmodriDIRKAC napisal/-a:black wind...
ce bos dal gor bremze od r5 gtt prav tako ne bos mogel met gor serijskih 13 col felten ker so te celjusti bolj debele in ti bo feltna rajsala....sicer ne po obodu ampak pri strani....tako da bos moral uporabit distancnik al pa dobit feltne od kangooja 13 col ki so malo bolj izbocene....drugac ti pa ne priporocam bremz od r5 ker je zelo tezko dobit dobre....
vzem rajs od tastarga kangooja ker so identicne kot od r5 le da so 10-15 let mlajse....
all....
najbolj enostavna resitev je zamenjava celega kompleta s takim od mocnejsega avta....
hvala za informacije modri...
mah sj ce so ble 1,5 leta "dobre" bremze bodo pa se vsaj 2 leti
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
hvala bojc za slike...sj pravm to je za probat an
lp
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
No da ne bom nove teme odpiral bom kr tle vprasal....
No stvar je taka da bi zamenjal celoten komplet zavor za cliota 93l 1.2RN. Gledal sm ze nakaj od brembota pa me zanimajo se vase izkusnje kaj naj kupim. Rabim pa vse: bobne, diske, celjusti, ploscice, uglavn vse. Ce ma kdo kaksno dobro kombinacijo naj pove pa kolk to pride $$$
Hvala ze vnaprej
LP
No stvar je taka da bi zamenjal celoten komplet zavor za cliota 93l 1.2RN. Gledal sm ze nakaj od brembota pa me zanimajo se vase izkusnje kaj naj kupim. Rabim pa vse: bobne, diske, celjusti, ploscice, uglavn vse. Ce ma kdo kaksno dobro kombinacijo naj pove pa kolk to pride $$$
Hvala ze vnaprej
LP
no vglavnem sem dal gor nove diske od Brembota ventilirane par me je prsu 15k sit + lukas ploscice nekje 4 k sit samo zdej je se zmirm pedal malo globok, se mi zdi da bi mogle bremze visje primt (pedal). odzadaj sem lani zamenjal pakne, samo ko rocno zategnem za en zob(lucka se nesveti) so bremze bolj obcutljive, a je mozno da bi blo treba zadaj bobne postimat ali zamenat? avto ma cca 200000 km hvala