Light show

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Aha tak si ti to naredo:) Saj lepo zgleda sam mal prevec kablov:) probaj jih malo skrit:) kak mas 4 na enem al kak? al mas 2x po 2 skatli tisti crni?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Spidi
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a Spidi »

Kako to mislis 4 na enem? ce mislis neonke, imam spredaj 2 neonki na en pretvornik (tista crna skatlica) zadaj pa eno na enega.
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja:) A spredaj mas sam 2 neonki? Jaz sem mislo da mas 4:) Torej jih mas sam pod zicom? Saj lepo zgleda sam zeleno:) Te barve jaz ne preneseM:P Zadaj pa bi lahko malo lepse naredo:D kam pa skrit kable pa ne vem:) V dno vrezat z nozem tak kanal:P pa noter spelat:) saj pomojem bi slo:)
Uporabniški avatar
Spidi

Ja 2 sta spredej...saj v kratkem bom zamenjal v modro barvo, prej sem imel tudi rdeco pa mi ni bilo vsec, modra bo najbol pasala noter pomoje (upam)

Ali ima kdo sprednjo masko za 5ko? Ali pa ce koga pozna?
Maska mi je pocla ker se mi je havba odprla do konca pa sta sedaj na obeh straneh 2 luknje... :?
Uporabniški avatar
Spidi

mateo: Ali ti prides na sestanek ki bo 25. februarja na Trojanah? Ce bos prisel bi te prosil za eno uslugo, da bi mi prinesel 2 beli zarnici (pozicijski) ker sem preiskal ze kar nekaj trgovin pa nikjer nisem nasel pravih...
Zaenkrat sem 99% siguren da pridem, ce pa slucajno ne bom mogel ti bom pravocasno povedal.
Uporabniški avatar
MaTe0

Danes bom kontaktiral liskota pa bom ti povedo ce pridem...pomojem bo on itaq za akcijo sam upam da bo mel cas...tak da ni blema bom sel kupit dve beli ce pa koga nebo pa itaq ti lahko jih po posti posljem kot navadno pismo:)
Uporabniški avatar
Spidi

MaTe0 napisal/-a:Danes bom kontaktiral liskota pa bom ti povedo ce pridem...pomojem bo on itaq za akcijo sam upam da bo mel cas...tak da ni blema bom sel kupit dve beli ce pa koga nebo pa itaq ti lahko jih po posti posljem kot navadno pismo:)
Super! hvala ze vnaprej :) :)
Odgovori