Evo sem danes nabavil nikona 35mm 1.8g. Dela res ostre slike, bomo pa videli če mi bo odgovarjal
Če ne bom ga pa prodal
Zaenkrat sem zadovoljen.
lp
Če razmišljaš o nakupu takega objektiva poglej za novo Sigmo 18-250 OS, zadeva je preverjeno ena najostrejših, najbolje grajenih in najhitrejših objektivov v takem razponu milimetrov. Sicer sem jo testiral na Canonovem bodyu, sem bil iskreno precej presenečen (glede na to, da uporabljam opremo za par tisoč € in sem "sharpness freak", bi jo bil pripravljen imet za potovanja). Toliko od meneUrosJ napisal/-a:Se pravi da raje 35 kot 50. Ja 50-ka pride potem nekje na 75mm. Ja nekaj premisljujem da bi prej kupil fiksnega, pa potem se enkrat magari onegantamrona 18-270mm. Bom se malo premislil. V avstriji mas 35mm mislim da za 166€.
lp
Še na tole, kje je problem?Shusuglao napisal/-a: res pa je da ni avtomatski, tako da ga je treba na roke nastavljati, za kakšno hitro slikanje in akcijo to ni
odvisno od vremenskih pogojev. ampak ko je sonce iso na 100. potem imam f/8-9, če slikam kaj v naravi oziroma stavbe, najmanjše, ko hočem da je ozadje zamegljeno. potem pa osvetlitev odvisno, Wellness Bohinj največkrat v soncu na f/8 nastavim na 1/200-500, ko recimo slikaš slapove, pa naj bo nekje na 1/15 in f/22. to je nekaj za začetekclio open napisal/-a: ↑12 Avg 2013, 10:52 Mene pa bolj zanima kakih nastavitev se držite pri določenihj pogojih?če se da komu razpisati o tem, bo najbolje, da odpremo novo temo. Ne bi pa odpiral nove teme, ki bo zamrla ob pritisku na enter
Gradbene storitve