Teh. pregled in led
-
Maricelo1985
Re: Teh. pregled in led
Kaksen odgovor? Nisem si mislil da obstajajo taksni hinavci da zarat tega te v drek porinejo. Na kraj pameti mi ne pride kaj takega da bi policijo klical.. zarad mene ima lahko vse kaj hoce na avtu od ledic do spojlerov... po mojem bi se dala tista zadeva kak drugac resit ne pa tak, da se ti rit smeji in si celi pameten zaj!
- speedfighter
- Kraj: Domžale
Vsak sam odgovarja če ima na avtu vgrajene dele, ki niso v skladu s predpisi (pustimo dejstvo, da so pogosto skregani z logiko in dvoumni). Če zaradi tega dobi kazen, je kriv zgolj in le on sam in naj se pač sprijazni s tem (pa nima veze al ga kdo prijavi al je pa naključno zaloten).
Se mi zdi da bi danes vsi bili neki frajerji nad zakoni, ko se jih pri tem zaloti, so pa vsi drugi krivi za to.
Je pa res da led žarnice in luč brez leče ni za nikamor - sem probal enkrat dat v mx-5, izgleda super, vidljivost še boljša, ko sem pa videl ponoči kako te zaslepi, so šle takoj ven (vse v istem dnevu izvedeno).
Še nazaj na temo: 99% ledic nima dovoljenja za uporabo v cestnem prometu. Pri luči z lečo niso tako opazne in imaš (ob poplavi serijskih ledic) veliko šans, da na tehničnem to spregledajo - če pa se kateri zapiči v detajle in oznake na žarnici, 99% tehnični ne bo šel skozi.
Se mi zdi da bi danes vsi bili neki frajerji nad zakoni, ko se jih pri tem zaloti, so pa vsi drugi krivi za to.
Je pa res da led žarnice in luč brez leče ni za nikamor - sem probal enkrat dat v mx-5, izgleda super, vidljivost še boljša, ko sem pa videl ponoči kako te zaslepi, so šle takoj ven (vse v istem dnevu izvedeno).
Še nazaj na temo: 99% ledic nima dovoljenja za uporabo v cestnem prometu. Pri luči z lečo niso tako opazne in imaš (ob poplavi serijskih ledic) veliko šans, da na tehničnem to spregledajo - če pa se kateri zapiči v detajle in oznake na žarnici, 99% tehnični ne bo šel skozi.
-
Maricelo1985
Mislim da vsak sam odloci kaj bo imel na avtu ne glede na to ce je dovoljeno ali ne.. mene to sploh ne moti! Moti pa me to ko nekdo napise da mu je zarad tega poklical policijo! Ce je taki as bi ustavil avto in mu v obraz povedal ne pa da tu glumi nekega patrona!