north789 napisal/-a:Ni samo Megan podrvžen požiranju gum na mojem Capturju po letu in pol postale gume glasne.Na desni strani se je začela radirka.Prve gume so samo toliko, da se avto odpelje do kupca dimenzije 205-55-R17.Garancije na gume je do cca.1ga tedna po prevzemu avta.Garancija na optiko cca 1000km.
To ni res glede garancije. Meni so zamenjali neke zadeve pri kolesih naredili optiko, itd.... In to pol leta po nakupu avta, ker sem takrat zamenjal gume na zimske.
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Res je opravijo optiko na garancijo samo pri menjavi delov podvozja, če so samo gume v igri žal optika ni del garancije.
Drugače so pa gume Michelin Primacy 3.
Avto je bil kupljen nov volan je naravnost.Začelo se je z glasnostjo nato so posatle stopničaste čez čas sem opazil, da je desna na notranji strani pobrana.Vmes sem jih samo vijačil zimske (R16) imam na svojih platiščih.Rekel bi, da je tovarniško površno narejena optika.Saj sam nisem nikamor udaril ali karkol poškodoval.Sedaj čakam drugo leto kupim nov komplet in grem na servis, da opravijo optiko seveda proti plačilu.
@north789... pa ti je zimske tudi pobiralo?
Še enkrta, enaka izkušnja s Conti gumami, druga vgradnja. Optika b.p., zimske enakomerno obrabljene, naslednje Dunlopke skozi 5-letno dobo enakomerno obrabljene.
@robertp Ne zimske 16ke so zaenkrat še vredu. Ne vem pa kakšne bodo letos po koncu sezone.Sem pa takrat, ko so letne postale glasne mislil, da imam ležaje zanič.Zato sem na servisu zaprosil za pregled in so mi z novega premontiral pnevmatike na mojega.Razlika je bila kot noč in dan nove gume so tekle kot po maslu brez oglašanja.Na mojih so zunanji kanali stopničasti enostavno jih je pobralo.Vsekakor bo potrebna optika. Mogoče kak predlog katere nove vzet?Ima pa vsaka serija avtov drugje narejene gume.Kljub istem modelu gum in proizvajalcu.
north789 napisal/-a:@robertp Ne zimske 16ke so zaenkrat še vredu. Ne vem pa kakšne bodo letos po koncu sezone.Sem pa takrat, ko so letne postale glasne mislil, da imam ležaje zanič.Zato sem na servisu zaprosil za pregled in so mi z novega premontiral pnevmatike na mojega.Razlika je bila kot noč in dan nove gume so tekle kot po maslu brez oglašanja.Na mojih so zunanji kanali stopničasti enostavno jih je pobralo.Vsekakor bo potrebna optika. Mogoče kak predlog katere nove vzet?Ima pa vsaka serija avtov drugje narejene gume.Kljub istem modelu gum in proizvajalcu.
Jaz bom skoraj sigurno kadar porabim te kupil sava uhp 2. Po testih naj bi bile odlične za kar jaz rabim in normalna cena.
Zdaj imam continental contisport, profila recimo 3/4, ampak se rado drsa zdaj v teh razmerah ko ni več toplo zunaj.
Ne, nima evidence.
Zadnja verzija za 2.2. je 19.300.
Potem je bila še posodobitev poštne aplikacije in en očitno fix (1 MB), ki je bil distribuiran preko Moj Renault portala.
včeraj sem potegnil dol je še en update 1Mb ampak mi je potem naredilo nek java eror in sem zbrisal vse iz ključka in bom ta vikend dal najprej ta 1Mb update gor in potem še enkrat download mape na ključ in v avto