Katere pnevmatike...
Katere pnevmatike...
Ne vem če že obstaja kje tema za pnevmatike, našel je nisem. Kaj kupiti, dimenzija 205/50 R17, do nekje 85-90€/kos.
Re: Katere pnevmatike...
Sava Intensa UHP 2, po 67€ na kos.
Jaz sem prodal felge in grem na 7.5" široko, na 225/45/17 gumo, ker je dosti ceneje.
Jaz sem prodal felge in grem na 7.5" široko, na 225/45/17 gumo, ker je dosti ceneje.
Se, strinjam, za ženinega Megana sem kupil UHP2 v tej dimenziji in guma je res odlična! In v suhem in v mokrem. Priporočam brez zadržkov!
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
-
GrandScenic2
Zdravo. Tudi jaz kupujem nove pnevmatike in imam par vprasanj:
- 205/55 r17 ali 205/65 r17? V cem je razlika? Pri porabi goriva, obrabi pnevmatike ali v cem?
- razmisljam o nakupu celoletnih pnevmatik. Mi lahko nekdo z izkusnjami malo objasni v kaksnem primeru se mi jih splaca kupiti?
- katere firme pnevmatik predlagate oz. na kaj naj bom pozoren pri nakupu?
Hvala vnaprej, Peter
- 205/55 r17 ali 205/65 r17? V cem je razlika? Pri porabi goriva, obrabi pnevmatike ali v cem?
- razmisljam o nakupu celoletnih pnevmatik. Mi lahko nekdo z izkusnjami malo objasni v kaksnem primeru se mi jih splaca kupiti?
- katere firme pnevmatik predlagate oz. na kaj naj bom pozoren pri nakupu?
Hvala vnaprej, Peter
Kupil Savo kot ste predlagali, prvi občutki super pa še poceni je
O prodaji felg sem tudi že razmišljal ampak so mi všeč orginal. Drugače pa xtrm - a ni 225/45/17 po obsegu sedaj manjša od 205/50/17? In pa ali ni možno 225/45/17 pnevmatike montirati na obstoječo felgo (+homologacija seveda)?