Scenic 2 ne greje kabinske pečke
Re: Scenic 2 ne greje kabinske pečke
Ne glede na zanič ele. črpalko bi moral gret! In ja imajo jo vozila ki ima ele. grelec v levem koloteku
-
Bavaria_freak
Tudi mene je presenetilo tole gretje...precej enostavna stvar ampak zgleda da pri Renautu znajo po svojejereb007 napisal/-a:Še nikoli videl, tudi na googlu ne najdem nič. To ni Sharan....
Zgleda da je nekaj narobe priklopljeno samo KJE, ker zgleda vse na svojem mestu...mogoče odzadaj pri hladilniku EGR ventila samo ko nimam dvigala...od zgoraj je pa nemogoče vidit...
-
Bavaria_freak
saso24 napisal/-a:Ne glede na zanič ele. črpalko bi moral gret! In ja imajo jo vozila ki ima ele. grelec v levem koloteku
Po nekakšni kmečki logiki bi moral vseeno greti kabino ja.
-
Bavaria_freak
Pozdravljwni
Da malo osvezim temo...
Avto se vedno ne greje....u p...m...
Do sedaj zamenjano
- nova pecka
- termostat
- nova elektricna crpalka
- sistem prezracen na 1000 in 1 nacin
- vodna crpalka zamenjana pred 40tkm
- tesnilo glave ni krivo ker ni nobenega pritiska v ceveh
Je pa res da je biu zamenjan motor z enakim in so cevi morali na novo priklopit ampak po shemi vezave kompletnega hladilnega sistema katerega sem dobiu na org servisu je vse pravilno priklopljeno...samo zadaj pri EGR hladilniku kjer se ne vidi bi lahko bilo mogoce kaj narobe ampak je skoraj nemogoce cevi zamenjati...mislim za popizdit.
A je mozno da bi biu EGR hladilnik zabit?
Avto biu pri mehaniku kateri velja za zelo dobrega...skoraj je izgubu zivce...pocasi jih bom tudi jaz.
A ima mogoce kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
Lp
Da malo osvezim temo...
Avto se vedno ne greje....u p...m...
Do sedaj zamenjano
- nova pecka
- termostat
- nova elektricna crpalka
- sistem prezracen na 1000 in 1 nacin
- vodna crpalka zamenjana pred 40tkm
- tesnilo glave ni krivo ker ni nobenega pritiska v ceveh
Je pa res da je biu zamenjan motor z enakim in so cevi morali na novo priklopit ampak po shemi vezave kompletnega hladilnega sistema katerega sem dobiu na org servisu je vse pravilno priklopljeno...samo zadaj pri EGR hladilniku kjer se ne vidi bi lahko bilo mogoce kaj narobe ampak je skoraj nemogoce cevi zamenjati...mislim za popizdit.
A je mozno da bi biu EGR hladilnik zabit?
Avto biu pri mehaniku kateri velja za zelo dobrega...skoraj je izgubu zivce...pocasi jih bom tudi jaz.
A ima mogoce kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
Lp