Prodajalec mi je želel pokazati testnega GTja v takšni barvi kot sem želel jaz. Ko sem ga videl sem se zaljubil vanj.
Cena še ni bila znana prodajal pa naj bi se šele čez 2 meseca. Naslednji dan me je kontaktiral prodajalec in povedal ceno 23900€. To je bilo to "REZERVIRAM!!!" takoj po šihtu v avtohišo in plačal aro. Zdj pa sam še 2 meseca počakat ...
Najdem na avtonetu 20 let staro Laguno za 450€ zbijem ceno na 400€ jo zaaram ... ker je bila nedelja naj bi v ponedeljek delala prepis. V ponedeljek komaj prikličem "lastnika" in mi reče, da ne moreva delati prepisa, ker avto ni nanj pisan. Prokl*ti švercarji
Ko sem že skoraj obupal nad vsem in vsemi me 2 ure kasneje pokliče prodajalec in reče "direktor je dal zeleno luč pridi plačaj in odpelji" woohooo še mal pa bo moj no trajalo je še en teden, da sem uredil papirje in da sem končno odpeljal avto

Avto imam dobre 3 tedne in sem zelo zadovoljen nad njim. Moti me le majhen rezervoar za gorivo le 47l z rezervo vred.
V planu imam nalimati še sprednjo tablico z močnejšim lepilom oz. silikonom, ker se mi je nazadnje odlimala, ko sem ga pral. Tudi sharky antenca je v planu, ampak use ob svojem času.