mene pa zanima ce veljajo kaksni predpisi za osvetlitev notranjosti vozila kabine,prtlaznika??Ali je dovoljeno kaj ali nic npr v modri ali rdeci barvi?
kak od vzuni ko avto vozis al tudi ko vrate odpres da ni od vzuni vidno lucko ko zasveti ko odpres vraza lahko naredis v modri barvi?Pa prage pa to osvetls pa nic pol ne tezijo skifi k so tecn za vsak drek
BoneS napisal/-a:ja, za neonke ti lah tezi, tt ce nimas przgane.. (ce jih slucajn vidi).
za notranjsot se ni noben teziu..
jst mam nekej tacgale samo ce me polcaj ustavi spodnje neonke ugasnem...ce pa vrata odprem je pa vse to vidno, ker se mi prizge...stropno bi lahko ugasnil...samo spraseujm se pa ce bi pozabil neonke noter ugasniti in bi policaj videl...kaj bi blo....ali pa ko bi vrata odprl ce bi mi kaj moril....kwa mislte
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
birkoff napisal/-a:Hmm ne vidim razloga, da bi "organ" tezil za lucko, ki je nekje v avtu in se je sploh ne vidi, le njena svetloba se siri...
Lp
ja sej stropne lucke itak nimas przgane med voznjo, ce pa hocem pa tut une neonke ugasnem med voznjo...sam na vrata delujejo se pa neonke brezpogojno przgejo...no sej ce bo kdo kdaj teziu pa sporocim
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
dobro to potem "LAHKO" imas pa naj nebi tecnari.Kaj pa gclede aluminjastih pragov in stopalk ali to kaj tecnarijo ali se to da homologirat sploh?Kr en mi je enkrat neki pravu da aj nebi smel met aluminjasth pragov pa tega not ,a je to res???
rokyyy napisal/-a:dobro to potem "LAHKO" imas pa naj nebi tecnari.Kaj pa gclede aluminjastih pragov in stopalk ali to kaj tecnarijo ali se to da homologirat sploh?Kr en mi je enkrat neki pravu da aj nebi smel met aluminjasth pragov pa tega not ,a je to res???
Nevem zaj tocno ali za prage ali za stopalke.. vem da je en clan tu pisal, da je mel probleme.. pa tudi tuv za stopalke sem ze srecal.. tak da se pomoje da homologirat
mi smo kazen dobili ki smo meli neonke pod stopali
kar se tice parkir plac apa jih lahko mas tudi na podvozju
samo med voznjo in ce so kje kifeljci rajsi izklopi
Pa dejansko tezijo policaji in na tehnicnem zaradi sportnih stopalk? Ker ni tako lahko dobit tipskih stopalk. Vecina je univerzalnih, za katere ne bos dobi tuva-a.
Pa se to, stopalke so 5k, pol das pa za homolomo se 10. Malo sux to.
Razmisljam, da bi dal malo sirse stopalke na cliota, ker teli, ki so so malo ozke. Pa ce bom kako kazen fasal zarad tega raje ne bom sel v nabavo.