Olje v motorju
Olje v motorju
Pozdravljenj.
Se opravicujem ce tema ze obstaja.Zanima me za Laguno Groundtour 3 2.0 GT dci 131kw katero olje je najbolje za njo.Zanima me se ali je avto ze tovarnisko znizano ker je pa oprema GT?.In ce mogoce ve kdo tocno kateri naftni filter je pravi,ker naj bo bili 3ije razlicni.Hvala za odgovor
Se opravicujem ce tema ze obstaja.Zanima me za Laguno Groundtour 3 2.0 GT dci 131kw katero olje je najbolje za njo.Zanima me se ali je avto ze tovarnisko znizano ker je pa oprema GT?.In ce mogoce ve kdo tocno kateri naftni filter je pravi,ker naj bo bili 3ije razlicni.Hvala za odgovor
Re: Olje v motorju
Za naftni filter je najbolje da v sprednjem desnem koloteku odšraufaš plastiko in je filter noter. Jaz sem kar telefon not utaknil in ga slikal da se ne zajbavaš pa glavo notr rineš.
Olje pa:
https://www.mimovrste.com/motorna-olja/ ... -5w-30-5-l
Kar se tiče GT opreme pa mislim da ni nič nižja, samo trše podvozje ma, pa verjetno tut 4control.
Olje pa:
https://www.mimovrste.com/motorna-olja/ ... -5w-30-5-l
Kar se tiče GT opreme pa mislim da ni nič nižja, samo trše podvozje ma, pa verjetno tut 4control.
Kolko gre olja v motor? Res 8litrov kot so mi rekli na servisu?
Odvisno od tipa motorja. če imaš M9R 814 ali 815 gre 8,2l.
Ponavadi raje kakšne deci manj.resnik napisal/-a:Kolko gre olja v motor? Res 8litrov kot so mi rekli na servisu?
RenaultSport
- domzikales
- Kraj: Velenje
Od kje ti ta podatek?bliki napisal/-a:Odvisno od tipa motorja. če imaš M9R 814 ali 815 gre 8,2l.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Kolko jaz vem ker imamo gt laguno pri hisi gre 7l olja not.
Lp
Lp
Zelo odvisno od motorja do motorja ampak ponavadi malo čez 7l. Dobrih 8l gre v masterje in traficeUrosJ napisal/-a:Kolko jaz vem ker imamo gt laguno pri hisi gre 7l olja not.
Lp
RenaultSport
Gt je 15mm nizja in trsa od navadne.
7,4Litra gre v motor pri menjavi z filtrom vred, torej kupiš 8 in je mir