Je mozna vgradnja originalnh dnevnih luči posebaj? Kako je z napeljavo, imam auto funkcijo pri prizigu luči. Ko imam na auto podnevi luči ne gorijo...
Kakšne so cene dnevnih luči za laguno?
Lagna 3-dnevne luči
Re: Lagna 3-dnevne luči
Tole je pa odvisno od avta do avta... Nekaterim je potrebno samo vklopiti v UCH, nekaterim vstaviti še rele na podnožje (je pripravljeno-priklopljeno), nekatere pa nimajo niti podnožja (je slepo) niti povezav...
Tako mi je povedal mehanik na Renault servisu. Govorim za Laguna 3 MK1. Potem so imele že LED dnevne luči...
Tako mi je povedal mehanik na Renault servisu. Govorim za Laguna 3 MK1. Potem so imele že LED dnevne luči...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Imam vprašanje povezano z lučmi lagune 3. Zanima ne ali pašejo sprednje luči letnika 2013 na letnik 2009, torej fl luči na pred fl avto ?
Glede na obliko se pomoje da. Ne vem pa kako je noter z nosilci. Pomoje ni neke razlike. Tudi jest imam 2009 pa sem o tem razmisljal. Sam potem moraš obvezno še odbijač menjat da vsaj zgleda sam pol maš pa že FL. Sej nekih druih razlik itak ni blo.B|ind napisal/-a:Imam vprašanje povezano z lučmi lagune 3. Zanima ne ali pašejo sprednje luči letnika 2013 na letnik 2009, torej fl luči na pred fl avto ?
lp
Zakaj je opel v dežju tako hiter? Ker beži pred rjo.