Laguna 3 - dodatni kabinski grelec in šobe za pranje luči

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
BigPoppaSLO

Laguna 3 - dodatni kabinski grelec in šobe za pranje luči

Odgovor Napisal/-a BigPoppaSLO »

Pozdravljeni.

Zanima me, če ima kdo informacijo ali je bil tak dodatni grelec vgrajen v vse lagune ali samo tiste z "cold weather package"?
http://www.ebay.de/itm/Renault-Laguna-3 ... 2065150993" onclick="window.open(this.href);return false;
Laguna z 2.0 dci motorjem rabi kar dolgo, da ogreje notranjost (pri meni okrog 15 km, da iz šob piha občutno topleje). Je pa res, da imam na seznamu opreme postavki mild climate in temperate climate, kar bi znalo pomeniti, da tak grelec ni vgrajen.

Zanima me tudi, če se da na kak način izklopit šobe za pranje sprednjih luči. Xenona nimam in šobe niti niso zakonsko obvezne, ne vidim pa neke koristi od njih. Luč je umazana v vsakem primeru, vodo za pranje stekel moram nalivati pa vsak teden, kar je zame moteče (ne stroškovno, ampak eno brezvezno opravilo in vode itak zmanjka ponavadi takrat, ko se najbolj mudi/si lepo oblečen).
Uporabniški avatar
bliki

Re: Laguna 3 - dodatni kabinski grelec in šobe za pranje luč

Odgovor Napisal/-a bliki »

Vklopi gretje "fast" in bo kaj kmalu jasno, če ima takšen grelec. meni začne toplo pihati že po minuti, dveh. Je pa to pihanje precej šibko. No, tudi to je pokazatelj, ventilator se precej sliši, piha pa zelo na rahlo, ko greje ta grelec.
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Če je avto uvožen iz italije, ga zelo verjetno nima.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Uporabniški avatar
LukaRS

Odgovor Napisal/-a LukaRS »

Jz mam iz italije pa ga ima. 5min pa je fino toplo
Odgovori