Megane IV 1.2 tce 130
Re: Megane IV 1.2 tce 130
U lep je
linije oz. "lufte" po domače ti pa naštela vsak malo bolj izkušen avtoklepar 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Možno da je bila žena k 14 dni dela v psihiatriji lj-polje; zjutraj je okrog 7.30 na AC popoldne pa okol 14.00.tinerine napisal/-a:Si se peljal proti stajerski danes? Sem podobn avto vidu sam tablice si nism zapomnu
skopusnik napisal/-a:Pri vseh Meganih je ta problem. Spredaj pri luči odbijač kaj štrli na levi? Pri GT/GT-line vsem štrli. Isti problem kot pri Clio 3 Rs...
Mislim da ne, da so druge linije ok....
Vem da te linije vsak nastavi, ampak so mi to odsvetovali....
Lp
To ne morm vrjet, danes leta 2016 ne morejo ujeti linij (jaz se sprašujem, če je že pleh tako slabo sestavljen kako je šele z vitalnimi mehanskimi deli...) Kje se proizvajajo? na Kitajskem? 
to je zato tako da se zmede preprodajalce, ko prideš do avta kjer se vsi lufti ujemajo veš, da ni original iz tovarne, ampak je bil zbit
pred leti so se vsi na forumu zgražali kako je renault slabo pobarvan, da je pomarančast in prašen pa še kaj zraven in potem sem gledal vozila kao "premium" znamke za 60k€ pa so bili vsi po vrsti še slabše pobarvani, kot kakšen twingo, pa noben lastnik ni jokal, ker so mu prodajalci rekli da je lepo pobarvano in so verjeli, folk je pa itak neumen. tako da mogoče bi moral tudi renult izpeljati eno promo kampanijo koliko dela si dajo z nastavljanjem luftov in kako je vse lepo naravnost pa bodo vsi verjeli tudi če ne bo.
Res je da je težje loviti lufte če je avto bolj zapletenih oblik, tako da v primerjavi z recimo nemci so francozi tu res na slabšem, nemški avtomobili so taki kot bi jih delal tesar, ploščato brez karakterja, enostavne linije in preprosto za sestaviti, oni že vejo zakaj taka oblika, radi so učinkoviti, nočejo komplicirati, čeprav je rezultat očesu manj prijazen.
se opravičujem za čustveni izbruh in vpletanje nemcev
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pusti "Nemce" (tako narod kot avtomobili) so resnično razred zase, tako ali drugače! Pač znajo, tako kot so in kot tudi bodo še v prihodnje... Ampak sej nismo leta 1995 da se ne bi dalo nastavljat teh linij že med proizvodnim procesom. Avto mi je sicer všečen, samo detajli fantje detajli, vse zadeve so v detajlih, tut dekleta so dekleta pa naj bodo to nemška ali francoska ampak vsak gleda detajle ane?! 
ko si ravno omenil, ne vem a tudi pri dekletih tako komplicirate kako velika je špranja med deli telesa, vzameš ravnilo in pomeriš če je naravnost, morda preveč v levo ali desno?
važen je karakter, megane ga ima
važen je karakter, megane ga ima
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Shusuglao napisal/-a:...važen je karakter, megane ga ima
Ne vem kaj bi forum brez tebe
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
kmetek napisal/-a:Shusuglao napisal/-a:...važen je karakter, megane ga ima![]()
Ne vem kaj bi forum brez tebe
hehehe, se strinjam...
Madona, mi je že žal da sem omenil špranje
Drugače pa res avto s karakterjem, mogoče malo pogrešam "old school boost", k pri 3000rpm malo butne
Lp
Mal updejta:
Zaradni neustreznih linij zadnjih prtljažnih vrat se je odrgnil odbijač in prljažna vrata... upam, da bodo spolirali, čeprav dvomim, ter stranski "spojlerčki" ob zadnjem steklu so odrgnili notranjo stran boka do živega;
V kolesih vsakič bolj poka na manjših zaporednih luknjah,
sovoznikov sedež se ne da prestavljati naprej in nazaj,
Sprednja havba ropota kot da bi bila premalo zaprta, prav tako ropota spodnja zaščita motorja...
Mislm, da je to mal too much za nov avto, danes ga peljem v celje in upam da vse porihtajo....
Kokr sem/bil na začetku fasciniran nad vozilom me tole "malo" jezi...
Zaradni neustreznih linij zadnjih prtljažnih vrat se je odrgnil odbijač in prljažna vrata... upam, da bodo spolirali, čeprav dvomim, ter stranski "spojlerčki" ob zadnjem steklu so odrgnili notranjo stran boka do živega;
V kolesih vsakič bolj poka na manjših zaporednih luknjah,
sovoznikov sedež se ne da prestavljati naprej in nazaj,
Sprednja havba ropota kot da bi bila premalo zaprta, prav tako ropota spodnja zaščita motorja...
Mislm, da je to mal too much za nov avto, danes ga peljem v celje in upam da vse porihtajo....
Kokr sem/bil na začetku fasciniran nad vozilom me tole "malo" jezi...
Kolegu isto drgne prtljažnik ob odbijač. Res same bedarije na teh avtih.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Zakaj nekateri ne morate počakat, da so avti vsaj eno leto zunaj in s tem napake odpravljene? Porodne napake vas stanejo časa, denarja, živcev...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk