Laguna coupe 3.0 v6 dci
- domzikales
- Kraj: Velenje
Re: Laguna coupe 3.0 v6 dci
Kupi tele http://www.ebay.com/itm/4x-T10-194-501- ... 5b014e5056 . Jaz jih imam po celi notranjosti in v tablicah in svetijo BELO in ne kot večina, ko sveti plavkasto.
Lp.
Lp.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Zelo lepa, črna ji paše 
- lagunacoupe
http://www.maksibon.com/shop/tehnika/be ... --2-kos-50" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaj pravte na tele žarnice, če bi jih uporabil za pozicijske in pri tablicah? Ima kdo izkušnje s podobnimi, ali so boljše tiste, ki ste mi jih prej priporočali? Vidim da so 5630, kar naj bi bilo novejše od 5050 in boljše?
Je velikost klasična in mi bo pasalo v pozicijske in pri tablicah ali se lahko zgodi da je recimo predolga oz ne paše??
Kaj pravte na tele žarnice, če bi jih uporabil za pozicijske in pri tablicah? Ima kdo izkušnje s podobnimi, ali so boljše tiste, ki ste mi jih prej priporočali? Vidim da so 5630, kar naj bi bilo novejše od 5050 in boljše?
Je velikost klasična in mi bo pasalo v pozicijske in pri tablicah ali se lahko zgodi da je recimo predolga oz ne paše??
Laguna Coupe 3.0dci v6 (2011)
Ja jaz sem naročil ene večje in mi niso šle notri za tablico....tko da če je velikost starndardih je ok....lagunacoupe napisal/-a:http://www.maksibon.com/shop/tehnika/be ... --2-kos-50
- domzikales
- Kraj: Velenje
Jay ti za tablice priporočam tele,sem jih imel noter preden sem nove naročvau, ker jih ni blo na zalogi http://www.ebay.com/itm/2x-T10-8-SMD-Pu ... 416f60d71a" onclick="window.open(this.href);return false; ( in svetijo belo belo nič modrikasto) in pa tele za pozicijske in svetijo tud belo belo http://www.ebay.com/itm/2X-BOMBILLAS-LE ... 418ed59c1a" onclick="window.open(this.href);return false; .
Kar te ne uniči, te okrepi!
- lagunacoupe
Nekaj novejših slik, napisa laguna že nekaj časa ni več 

Kje pa jo skrivaš, da jo jaz po Fužinah nič ne vidim?
- lagunacoupe
Vidm, da si prepoznal lokacijo
. Sem drgač kr dost na fužinah, če ne druzga ko je treba k frizerju hehe
Aaa.. Sem mislil da si 'sosed'
Drugače pa mislim, da sem te ene parkrat videl na Zaloški, enkrat sem celo poblendal pa nisi reagiral
Drugače pa mislim, da sem te ene parkrat videl na Zaloški, enkrat sem celo poblendal pa nisi reagiral
Čestitke za nakup in veliko užitkov pri vožnji.
4 control je?
Jo pa prodajam, če te zanima
ne zaradi tega ker ne bi bila praktična ampak so v ozadju drugi razlogi.
Laguna monaco, perla bela, 2.0 16v turbo bencinar 205 konjev
4 control je?
jo imam sam in tudi dva otroka, večji 5 let gre itak sam v stolček priveže itd in je to to. Mlajši dve leti pa ga daš v stolček malo mu pomagaš in gre bp.a_sist napisal/-a:Zelo lep avto. Me mika nekaj podobnega, ko bom menjal družinski avto, ampak je mal nepraktičen zarad otrok in samo z 2ma vratoma.
Jo pa prodajam, če te zanima
Laguna monaco, perla bela, 2.0 16v turbo bencinar 205 konjev
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Nisi nekaj časa nazaj te rakete prodajal?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- lagunacoupe
Churchill, nisem videl oz registriral
. Kerga maš pa ti?
Ja, je 4 control. Na avto.net je oglas pa si lahko pogledate kaj vse ima, katere predelave in dodatno opremo.
Drugače pa še prodajam ja. Ampak ker prodaja še ni nujna, vzrajam pri ceni, ki se meni zdi realna. Veliko je firbcev
Ja, je 4 control. Na avto.net je oglas pa si lahko pogledate kaj vse ima, katere predelave in dodatno opremo.
Drugače pa še prodajam ja. Ampak ker prodaja še ni nujna, vzrajam pri ceni, ki se meni zdi realna. Veliko je firbcev
Srebrnega Megana RS.. Takšnega, kot je v mojem avatarju.lagunacoupe napisal/-a:Churchill, nisem videl oz registriral. Kerga maš pa ti?