Clio 2.0 16v Maxi projekt
Re: Clio 2.0 16v Maxi projekt
hud je 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
res je svetovn 
Odlično zgleda 
Hvala 
Se eno smo nasl

Še tole sem naroču, moja od 1.8 16v ne "sfolga"

l.p.
Se eno smo nasl

Še tole sem naroču, moja od 1.8 16v ne "sfolga"

l.p.
avto zgleda noro dobr!
še posebej med japonskimi in korejskimi jajci haha...
boš pripeljal na kakšen meet, roadtrip?
boš pripeljal na kakšen meet, roadtrip?
Trenutno je še odjavljen, čakam papirje za homologacijo...kakšen teden pa se prijavim na rti potem pa registrirat verjetno. Pa pumpo stestirat tanovo še treba ko prispe.
Ko bo na cesti spet pa pridem BP samo javit boste mogl, ker ne berem nič postov na forumu
Ko bo na cesti spet pa pridem BP samo javit boste mogl, ker ne berem nič postov na forumu
Pumpa je zamenjana avto spet laufa BP 

Jutri mam homologacijo vozila, wish me luck
l.p.

Jutri mam homologacijo vozila, wish me luck
l.p.
Wish you luck. 
No tko homologacija je mimo...dve stvari sta ostale za drugič, ker sm zaj.papirje, ker sem verjel proizvajalcu in se številke niso ujemale...nisem pa preverjat šel ravno teh dveh
jbg 

l.p.

l.p.
Stock žaromete gor, pa bo najlepši clio v SLO. Razen če je kje še kakšen V6.
Stvar okusa
lučke bojo kar gor ostale, ker sem zase delu avto ... probat sem šel tehničnega, vse ok ... plini v zelenem, zavore ok... zadovoljen!
Ceste imamo pa obupne! Groza!
V glavnem...z vožnjo sem zadovoljen...avto ni za daljše relacije oz. za vsak dan, ker si enostavno izmučen po 100km...avto je trdote dirkalnika, sledi cesti s celotno školjko in s tolk širokim gumami moraš res držat volan z obema rokama in glede na ceste je obup! Več v videu in ropotanja skozi lukne 
Toj to za enkrat...
https://www.youtube.com/watch?v=FZJUxsD2PKg
l.p.
Ceste imamo pa obupne! Groza!
Toj to za enkrat...
https://www.youtube.com/watch?v=FZJUxsD2PKg
l.p.
Zgleda trdo 
Plani glede motorja so to-to, ali bo v prihodnosti kakšen upgrade? Ker avto kar kliče po kakšnem V6 na zadnjih sedežih
Na koliko se sploh to vrti?
Plani glede motorja so to-to, ali bo v prihodnosti kakšen upgrade? Ker avto kar kliče po kakšnem V6 na zadnjih sedežih
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Super speljan projekt
Pohvale za veliko vloženega truda. Slike so zelo lepe. Mimogrede s katerim fotoaparatom je bilo slikano? Mislim na slike na tej strani, pod postom pumpa je bila zamenjana...
Podvozje, kolkr dnarja tolk muzke
Se da imet precej nižji avto, ki se pelje čist OK, pa ne rabiš dat ne vem koliko dnarja, če veš kaj delaš (500-600€
).
Sem zadnjič v Kamniku mal uč vrgu, zgleda lepo narejen, res ene druge sprednje luči, šipe odtemnit, sedeže v normalni barvi, par centi še dol pa bi bil res paša za oči
Zdej pa (žal) še mal spominja na F&F sceno. Brez zamere, moje mnenje pač.
Sem zadnjič v Kamniku mal uč vrgu, zgleda lepo narejen, res ene druge sprednje luči, šipe odtemnit, sedeže v normalni barvi, par centi še dol pa bi bil res paša za oči
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku