Twingo 02 1.2 16v expresion

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Twingo 02 1.2 16v expresion

Odgovor Napisal/-a wily »

res da že dolg nisem nič objavlu, nič lepu slike, ostal sem zvest renault, res da probal marskej ampak vseeno, imam laguno za vsak dan tole je pa da mi ni dc doma in malo smo se lotil predelat twinga.
se pa opravičujem ker nimam slike k je bil še seriski zato sem najdo na netu istega twinga, so pa naprej moje slike predelav...

Slika

Slika

ko je bil avto doma, sem se lotil iskreno po posnetkih youtuba sirit platišča, prvo je bilo mišljeno od G2 G60, so bila že gotova ampak sem se odločil raje za original renault.
Slika
Slika
Slika

nato sem porihtal vse 4, odločil sem za 8j in z gumo 165 50, prvo smo takoj probal na kolegovem twingu in sem vedel da je to to...
Slika
Slika
Slika

in ja, bom kr tu use napisal pokazal slike, kaj se sploh vse delal z avtom, felge so ble razširjene, speskane in prašno poštrihane, umes gume zmontirane, centrirane in takoj na avto, je pa res da sem rabil kake 2 tedna preden namontiral koni gewinde :D pač len ni se mi dal po šihtu...plus par nalepk je dobil, trenutna moda pač heh

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

nato je končno prišel čas za montažo gewind in umes bojo še camber vijaki in camber plate, ker osebno bi mel še enmal niži, je pa res da se bojo spredni blatniki in zadnji robi komplet ven potegnal in avto se bo preličil komplet na novo, barva ista ;)

Slika
Slika

in končno na bliži asfaltu :P
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

:D :D plus da na avti se bo delal spredi badlook in clean, ter zadaj komplet clean, za 1x je to vse, vse skupaj se odvija od nakupa do končne lege okrog 4 mesce umes teh.pregled naredil dobil kartonček za homolo ter vse tuv papirje in uredil komplet da imam mir pred plavimi, smo že stari in pametnejši :D :D

l.p. wily
Uporabniški avatar
TwingoLove

Re: Twingo 02 1.2 16v expresion

Odgovor Napisal/-a TwingoLove »

Oooo ful je dober! Všečno ;) this makes me miss my old twingo baby :'(
Keep it going :D
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

luštno je izpadlo 8)
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
wily

luštno...izpado je vrhunski, zadaj je še naklon spredaj tud, umes bomo še športen ror komplet na nov potegnal tak da bo malce boljši aja pa išče se komplet bež usnje od twinga... :D 8) :D :D
Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Vse super všečen twingo ampak dej še vsaj z. bobna zbrus in lepo pobarvi in pa še čeljusti :wink: Pa ne na kšno kričečo rdečo :D
Uporabniški avatar
wily

bobni pa čeljusti so ze v rdeči racing barvi :lol: :lol: nene so zbrušen pa lpo na črno poštrihan hehe...
Odgovori