Nosilec pesta pri Cliu 197
Re: Nosilec pesta pri Cliu 197
odvisno v kakšnem primeru... se je tudi že naredilo da če ne greješ rada poči roka. Če pa ogreješ se material raztegne in lažje dobiš zglob ven, ter posledično roka ne poči..
Zaenkrat mi še ni ratalo, da bi roka počla, je prej končnik "spustu". Edino gledat je treba, da gre lepo naravnost notri, da ni kakšnih presenečenjbiste napisal/-a:odvisno v kakšnem primeru... se je tudi že naredilo da če ne greješ rada poči roka. Če pa ogreješ se material raztegne in lažje dobiš zglob ven, ter posledično roka ne poči..
RenaultSport
ja meni je ko sem grel roko da bi dobil zglob ven razneslo zglob, ker se je naredil tak pritisk v zglobu... tako da je boljše luknjico zvrtat v zglob kot pa da dobiš kaj v glavo 
No, zanimiva zadeva. Danes sem šel s to sprintano skico na Renault, in povprašal prodajalca rezervnih delov, če je možno dobiti samo zglob. "aha, imate kataloško, ja seveda se da dobiti...klik-klik...cena je 82€". Potem sem ga vprašal, zakaj mi je drugi preko telefona rekel, da se da dobiti samo komplet za 250€? "Ja to pa zato, ker dialogys res kaže samo komplet, če pa imate kataloško številko posebej, se pa da iz Francije naročit" Moja faca je bila
. Sem kar vesel, da imam ta katalog, ker se očitno preko teh cifer da dobiti vse na drobno. Sem ga pa tudi povprašal, če se mu to ne zdi mala natega kupcev, no, na to mi pa ni odgovoril
. Torej, namesto 250€ bo zadostovalo 82€.
Veliko stvari naročam preko teh dirkalnih katalogov, tudiza Clio II, so stvari res cenejše in dobijo se po kosih, tudi cena je običajno cenejša sploh če se dobi tak kos posebej. Tukaj ne gre za natego kupcev, gre za dirkalni program, kjer se teh stvari veliko več zamenja kot pa pri civilnem avtu, malo čudno bi bilo če bi tale pesto za 250€ menjal na dirkalniku 5x na leto naprimer. Uglavnem, hvala bogu da to obstaja
hehe
ali je mogoče kdo od vas obnavljal premnik pri Vargalandu?
na meganu RS3 ne vem ali bi ga dal obnovit za cca. 25-30e, ali bi kupil novega za 270€.
namreč, če dobi zračnost me sploh ne skrbi, bom pač dal še enkrat obnovit. skrbi me bolj iz vidika varnosti, da bi kar naenkrat počil premnik in ostanem brez kolesa
na meganu RS3 ne vem ali bi ga dal obnovit za cca. 25-30e, ali bi kupil novega za 270€.
namreč, če dobi zračnost me sploh ne skrbi, bom pač dal še enkrat obnovit. skrbi me bolj iz vidika varnosti, da bi kar naenkrat počil premnik in ostanem brez kolesa
SAVINJCAN napisal/-a:ali je mogoče kdo od vas obnavljal premnik pri Vargalandu?
http://www.k-tecracing.com/show_product ... 4&appid=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupi samo premnik in vpreša na staro pesto
Lp
RENAULT Sport

- Little_tortilia_boy
fantje hvala za info
zdaj sem naročal kar novega levega, ker je že desni tudi novi pa da bo enako
vem za drugič, če še dobi zračnost.
pa še kje drugje rada nastaja zračnost pri meganih RS3?
tale Vargalant očitno zračnost "odpravi" povsod
pa še kje drugje rada nastaja zračnost pri meganih RS3?
tale Vargalant očitno zračnost "odpravi" povsod