Twingo počasi gre na počitek, saj prihaja pomlad...laguna se pa prebuja iz zimskega spanja...dobi sveže olje kljub samo 4000km v zadnjih dveh letih, pa še montaža eibach fedrov sledi istočasno.
Ja, od tega 1k km zadnjih 12mesecev...bo pa letos spet bolj redno v pogonu (beri v lepem vremenu, na dopust, tudi v službo ko bo vroče, saj twingo nima klime...lani je bil za vroče dni na voljo še cabrio, in to je bil glavni razlog zakaj je avto stal)
Meni to ne bo nikoli jasno, kako se lahko tako dober avto tako špara, saj ceno bo zgubil tako ali drugače in ga je res škoda. Sam imam kar dosti avtov na razpolago in se vedno vozim z najboljšim kar ga imam pri roki. Pozimi se npr. z A5 vozim brez problema. res škoda avta da v garaži stoji in gubi ceno. Ampak ok stvar posameznika :S
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
če menjaš avto na par let je vseeno, če ga misliš imet za dlje, ga pozimi ne voziš
pa tudi ni nek blazen užitek z lepim ali nizkim avtom po snegu plužit....ali ga parkirat nekje za cel dan, da ti potem nekdo ki ne zna vozit cel bok podrsa
zato
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
Ja potem bi res vsi rabili 2 avta, če se pozimi ne bi vozili. Tukaj pri nas v prekmurju tak ni nekih strašnih zim, ko zapade sneg je drug dan tako že vse spluženo in se lahko bp pelješ. Raje bi se peljal z biciklom . Meni osebno bi bilo škoda 30K € da bi mi doma propadali, potem bi že sam raje imel samo twingota in v žepu 30K €. Ampak ok to je moje mnenje, nebom jaz zdaj tu nekaj pral drugim možganov.
Audi A5 Sportback
Ko sem kupil l.2013 novo laguno nisem vedel, da se bo vse nekak obrnilo in da bo pri hiši več avtov...prvo leto sem jo vozil pozimi in poleti naredil okoli 20k km...zadnje leto in pol pa je avto bil zelo malo vožen...da bi zdaj laguno prodal mi niti na kraj pameti ne prade, ker bi preveč € popušil...ta teden peljem na menjavo olja in pa doma čakajo eibach vzmeti...pa se bom začel voziti.
No saj razumem , glavno da pride zopet taka Lagunca malo na prekmurske ceste, ker tu pa res nobene take ne vidim na cesti, mi je pa drugače ta avto zelo lep, upam da te kaj srečam na cesti da vidim to raketo.
Audi A5 Sportback