Clio Storia 1.2 16V, l.07
- Sport Driver
Re: Clio Storia 1.2 16V, l.07
Nasbet glede klime, samo dofilaj in je to to. Smo imeli Clia 3, prvič je šel hladilnik klime po 2,5 letih potem pa še enkrat po 2. Menda zanič material.
Poslano z mojega SM-T520 z uporabo Tapatalk
Je bila filana lani enkrat pred poletjem - bo treba potem 1x na leto filat? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- Sport Driver
Pred poletjem najbolje je, nam je ko je puščala spustila v enem mesecu sicer. Odvisno koliko pušča. Je pa bil hladilnik okoli 500€. Razlog je da je bil skupen za klimo in olje, če imaš ločene se najbrž splača menjat.
Sent from my XT1068 using Tapatalk
Sent from my XT1068 using Tapatalk
Hm, tega pa ne vem, kako ima... Če pa je 500€ + delo, nekako 15 let (po 40€) polnem klimo vsako leto... heh 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
- Sport Driver
Se mi zdi da je bilo 500€ z delom, je bilo pa na uradnem servisu ker je renault častil polovico ker je bilo kakšna 2 meseca po izteku garancije. Pozanimaj se potem pa odloči, če ga ne bo imel več pretirano dolgo bi poizkusil zdržati s polnjenjem in odperanjem šip[emoji14]
Pri naslednjem filanju dodajte barvilo notri,običajno se vidi kje pušča(če ni ravno kje pod armaturo) pol se pa vidi kolko je strošek popravila 
Pomoje bo kr še nekaj časa ostal, ker res ni nekje problemov, avtek teče kot treba in predvsem zadošča potrebam... bo pa definitivno Maja odločila in glede popravljanja in gled prodaje, ker je pač njen 
Bom rekel, naj daj barvilo naslednjič pa bomo vidli...
Že nekaj časa opažam (oz. mi je povedano), da desno spredaj sistem ne igra vedno. Topleje, kot je vreme, večja je opcija, da ne igra. Pred kakšnim tednom je sistem dokončno utihnil. Malo igranja s kabli in očitno je en kanal umrl... Do nadaljnjega sem obe strani spredaj priklopil na en kanal... Pač laufa na mono in 2ohma, ampak zaenkrat bo ok
Ko si časovno uredim življenje, bom zadevo dal zrihtat - v kratkem, v glavnem 
Par novosti in sprememb 
Zrihtal sem ojačevalec, pričakovano je bil kriv samo nek hladen spoj. Sprednje 16ke so bile zamenjane z Infinity Reference serijo, da bi lahko prenesle malo več moči. Zvokovno mi sicer niso 100% všeč, manjka meni značilen, dinamičen in všečen JBL zvok tako, da se dela na tem. Iščem nekaj glasnega in oldskool po normalni ceni. Srečno, Niko
Zadaj so JVC ovalce zamenjali pa moji lubiji bubiji <3 JBL T545, pradedki vseh ovalcev, ki jih večino za šalo zmeljejo še danes. V obtoku od '84 naprej, ti konkretno pa so letnik '87. Iz njih so potem izpeljali T595 pa T696 z vsemi special serijami ala Decade, Limited ipd. V osnovi ena in ista stvar, z leti so marketinško pridobili malo več wattov dolgotrajne obremenitve in se navadili tudi malo bolj zabasirat, ne pa samo tako oh in sploh prekrasno in prelepo in neverjetno in suvereno kickat (papirnata membrana), ampak na račun nekaj dB občutljivosti. Ja, nakladam, ampak res imam rad te zvočnike. No, in, ker imajo res dober izkoristek in dobesedno požrejo prednji sistem, ne glede na to, da jih futram z isto močjo, se še toliko bolj išče nadgradnja spredaj. V planu tudi malo poizolirat vse skupaj.
Ker se v avtu večinoma posluša direkt iz Youtuba in iz Youtuba ripane mp3je v "čudovitih" kvalitetah, sem nabavil še JBL MS2 procesor, da vsaj malo izboljša zvok, če je že ostali sistem kolikor toliko na nivoju. Luštna stvar, sploh za ceno, ki sem jo dobil, vrhunsko!
In seveda, prišel je še alarm. Kitajček, vezal in obupoval se sam... Senzor tresljajev, senzor vklopa porabnikov in odpiranja vrat / prtljažnika. Sirena je nagravžno glasna in, kar je najpomembnejše, alarm dela, kot sem pričakoval
V kratkem gre avto na zimske gume, čaka ga tudi veliki servis...

Zrihtal sem ojačevalec, pričakovano je bil kriv samo nek hladen spoj. Sprednje 16ke so bile zamenjane z Infinity Reference serijo, da bi lahko prenesle malo več moči. Zvokovno mi sicer niso 100% všeč, manjka meni značilen, dinamičen in všečen JBL zvok tako, da se dela na tem. Iščem nekaj glasnega in oldskool po normalni ceni. Srečno, Niko
Zadaj so JVC ovalce zamenjali pa moji lubiji bubiji <3 JBL T545, pradedki vseh ovalcev, ki jih večino za šalo zmeljejo še danes. V obtoku od '84 naprej, ti konkretno pa so letnik '87. Iz njih so potem izpeljali T595 pa T696 z vsemi special serijami ala Decade, Limited ipd. V osnovi ena in ista stvar, z leti so marketinško pridobili malo več wattov dolgotrajne obremenitve in se navadili tudi malo bolj zabasirat, ne pa samo tako oh in sploh prekrasno in prelepo in neverjetno in suvereno kickat (papirnata membrana), ampak na račun nekaj dB občutljivosti. Ja, nakladam, ampak res imam rad te zvočnike. No, in, ker imajo res dober izkoristek in dobesedno požrejo prednji sistem, ne glede na to, da jih futram z isto močjo, se še toliko bolj išče nadgradnja spredaj. V planu tudi malo poizolirat vse skupaj.
Ker se v avtu večinoma posluša direkt iz Youtuba in iz Youtuba ripane mp3je v "čudovitih" kvalitetah, sem nabavil še JBL MS2 procesor, da vsaj malo izboljša zvok, če je že ostali sistem kolikor toliko na nivoju. Luštna stvar, sploh za ceno, ki sem jo dobil, vrhunsko!
In seveda, prišel je še alarm. Kitajček, vezal in obupoval se sam... Senzor tresljajev, senzor vklopa porabnikov in odpiranja vrat / prtljažnika. Sirena je nagravžno glasna in, kar je najpomembnejše, alarm dela, kot sem pričakoval
V kratkem gre avto na zimske gume, čaka ga tudi veliki servis...

Tukaj tudi dolgo nič napisanega 
Clio je doživel mali in veliki servis ter tehnični. Komentarjev ni bilo, zgleda, da je bilo vse ok. Od februarja do marca je stal parkiran in ob tem doživel kolaps akkuja (je bil res že star, pa alarm ga je praznil), sem stlačil noter 60Ah - predvsem zaradi muzike
Ja, pri muziki se je zgodila sprememba. Že dolgo iščem ene prave oldskool JBL 16ke za spredaj, nekaj z dobrim izkoristkom, da bi lahko držalo korak z neverjetnimi T545 zadaj... Seveda brez pravega uspeha. Vsa vesel sem na ebay-u v Angliji našel ene GTO starine v super stanju, prišel samo en zvočnik, tipo je "pozabil" povedat, da nima para in prodaja samo enega
No, pa mi je kolega podaril manjšega servisa potrebne Hertz Energy, ki dejansko precej dobro opravljajo svoje delo. Mi manjka sicer malo tipične barve, energičnosti in dinamike JBL, ampak v kombinaciji s Power serijo (JBL) visokotonci, drugače res ne igra tako slabo...
Smo pa drugače pri 245k km in gremo veselo naprej!

Clio je doživel mali in veliki servis ter tehnični. Komentarjev ni bilo, zgleda, da je bilo vse ok. Od februarja do marca je stal parkiran in ob tem doživel kolaps akkuja (je bil res že star, pa alarm ga je praznil), sem stlačil noter 60Ah - predvsem zaradi muzike
Ja, pri muziki se je zgodila sprememba. Že dolgo iščem ene prave oldskool JBL 16ke za spredaj, nekaj z dobrim izkoristkom, da bi lahko držalo korak z neverjetnimi T545 zadaj... Seveda brez pravega uspeha. Vsa vesel sem na ebay-u v Angliji našel ene GTO starine v super stanju, prišel samo en zvočnik, tipo je "pozabil" povedat, da nima para in prodaja samo enega
Smo pa drugače pri 245k km in gremo veselo naprej!