Scenic II 1.6. 16v Sky

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Scenic II 1.6. 16v Sky

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

Pa še to sem pozabil vprašat...če mogoče kakšen lastnik scenica II ali megana ve...s ključem oz. kartico ko zakleneš avto in ko še enkrat stisneš gumb za zaklep se vse odprte šipe avtomatsko zaprejo...se da kje sprogramirati kartico da bi se to dalo tudi obratno...se pravi da se vse naenkrat odprejo z dvakratnim pritiskom na odklepanje? V poletnih toplih dneh bi to prav prišlo če obstaja varianta. :lol:
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

To sem tudi jaz na meganu ugotavljal pa dalje od ideje nisem prišel... tako da če kaj ugotoviš povej :D
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

No go. Sem se že enkrat poglabljal v to. Mogu bi vgradit kakšen modul dodatno ampak maš potem še enga dalinca in je brezveze. Žal :)
Slika
Uporabniški avatar
LiLDee

Sem upal na kakšen bolj pozitiven odgovor da je komu le uspelo. hehe
Ok potem ni treba meni tople vode odkrivat. :lol: :(
Uporabniški avatar
LiLDee

Pa se mal oglasim po dolgem času...sicer z avtom nič novega...zlo zadovoln z njim. Odkar ga mam (slabo leto) sm naredu 20.000 km in je super. Praktičen, prostoren...kar sem tudi potreboval. Tud poraba se je nekak ustalila na povprečju 7,9 kar se mi zdi kar ok.
Pa še ena bolj jesenska fotka..
Slika

Pa šen preblisk je bil umes da bi ga mal popestril ampak je vse skup ostalo samo pri fotošopu...
Slika
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

...in pravilno je tako!
Uporabniški avatar
LiLDee

Ja js tut tko mislim :lol: 8)
Uporabniški avatar
LiLDee

Ker mi je crknla desna pozicijska žarnica, sem obe zamenjal z LED, kar bi moral že prej ampak sem odlašal da vsaj ena crkne...pa še ena fotka samo s pozicijskimi. Navadna žarnica za pozicijo (ki ni led) pa stane okoli 4€ komad kar se mi zdi kar veliko. Ker ni kot ponavadi W5W žarnica ampak H6W :wink: Na sliki zgleda bolj modro v živo je pa lepa bela svetloba, pravtako v notranjosti..
Slika
Uporabniški avatar
LiLDee

Letos se mi je pojavila enaka težava z el. ročno zavoro kot lani, vendar sedaj na drugi strani...in to v istem času kot lani... Ročna je spustila in zategnila normalno vendar na desni strani ni spustilo do konca in se je vse skupaj grelo...uglavnem avto sem odpeljal k uporabniku Fan in čeprav je malo dlje trajalo in se vmes še malo zakompliciralo sedaj spet deluje tako kot mora kar je najbolj važno :) Potrebna je bila obnovitev modula ročne zavore in zamenjava komplet zajl ki zategujejo ročno pa na koncu vse skupaj sprogramirat.
Upam da bo sedaj mir :? :D
Uporabniški avatar
LiLDee

Eno vprasanje...vceraj popoldan se je kar naenkrat avto spomnil in ventilacija piha na polno...komand za klimo in ventilacijo ne uposteva...tudi ce pihanje ciato ugasnem on piha pa polno...tako s klino kot brez nje. kje bi lahko bil problem? Baje ce je kriv tisti upor za ventilator kabine ventilator sploh ne dela? Hvala za kakrsnikoli odgovor saj je zadeva zelo moteca.
Uporabniški avatar
LiLDee

Evo problem z ventilacijo rešen...včeraj raskopal armaturo in zamenjal upor ventilatorja kabine in zadeva spet deluje normalno naprej :)
Slika
Uporabniški avatar
LiLDee

Ima mogoče kdo informacijo koliko stane bunka prestavne rocice za scenic 2...6 prestav. Moja je namreč znucana in natrgana pa bi jo rad zamenjal. Ima kater drug novejši renault enako in da paše gor? Hvala za odgovor

Poslano z mojega EVA-L09 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

poglej po eBayu. Maš tega k listja.

A je usnjena? lahko jo tudi samo preoblečeš
Slika
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

LiLDee napisal/-a:Ima mogoče kdo informacijo koliko stane bunka prestavne rocice za scenic 2...6 prestav. Moja je namreč znucana in natrgana pa bi jo rad zamenjal. Ima kater drug novejši renault enako in da paše gor? Hvala za odgovor

Poslano z mojega EVA-L09 z uporabo Tapatalk
Ali pa pelji k kakšnemu avtotapetniku in ti bo to naredil za male pare... Glede na to, da si iz štarske imaš v Štorah enega zelo kvalitetnega.

Lp
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
LiLDee

Bom vprašal najprej pri avtotapetniku kakšna je cena za obnovo in potem dalje. Hvala.
Odgovori