Pokanje vrat

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Re: Pokanje vrat

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Vijak je M8, jaz ti predlagam, da zvrtaš luknjo v sredino FI 4mm, skozi vijak seveda, tako ne boš poškodoval navoja na avtu, potem vzemi večji sveder in povrtaj, da ti kapica vijaka pade stran, ker ni šans, da ga boš odvil, ker je res hudo privijačen, odstrani omejevalec, potem pa če nimaš drugega, pobrusi ročaj od pile, da bodo ostri robovi in ga zabij v luknjo, ki si jo zvrtal, pa ga boš lahko skoraj z roko odvijačil. Za nov vijak vzemi imbus M8. Pa pazi, da ne boš priščipnil vrat na blatnik, ko bodo brez omejevalca!!!!
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
some1

Odgovor Napisal/-a some1 »

Sem dal izdelati valjčke ( cca. 10 kom ). Material sem izbral polikarbonat, ki je po zagotovilih precej trši od originalnega teflona. Kovinskih oziroma aluminijastih nisem dal izdelati, ker po pogovoru v astilbi še ni točno jasno kako se bodo obnašali novi original valjčki in do kakšne hibe bi lahko prišlo.

Če kdo potrebuje valjčke naj mi piše na PM.
Megane Grandtour GT-line 1.5dci 110KM

A4 1.9tdi Q. ( 131ps) B6

Megane Coupe 2.0 IDE ph2
Uporabniški avatar
mmarko

Odgovor Napisal/-a mmarko »

A ima kdo podatek kje bi bilo najbolj cenovno ugodno nabavit omejilec/omejevalec/zadržač vrat za Renault Megane 3, grandtour. Imam ist problem in nočem menjavat s temi valjčki. Približna cena? Če ima kdo na zalogi pa se priporočam :) :). Iskal sem po netu, žal neuspešno. Hvala
Uporabniški avatar
teslam2
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a teslam2 »

Tudi js bi rabu to postimat... ma kdo kak napotek kje in za koliko se to zrihta?
Uporabniški avatar
some1

Odgovor Napisal/-a some1 »

Meni 2 meseca po menjavi valjčkov vse dela bp. Nevem zakaj bi dajal x€ za omejevalec vrat, če lahko zadevo popraviš napol zastonj.
Megane Grandtour GT-line 1.5dci 110KM

A4 1.9tdi Q. ( 131ps) B6

Megane Coupe 2.0 IDE ph2
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

a je kdo tukaj ki bi to zamenjal? ker mi gre na jetra že to pokanje
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

dvihtelic napisal/-a:a je kdo tukaj ki bi to zamenjal? ker mi gre na jetra že to pokanje
Imaš sam valjčke ali bi rad komplet za zamenjat?
RenaultSport
Uporabniški avatar
dvihtelic

Nimam nic samo raje bi samo valjcke ce bi kdo hotel....ker cel del pride okoli 55€
Uporabniški avatar
mmarko

Odgovor Napisal/-a mmarko »

Na štajerskem avtodomu je za 46€ (ajde poštnina pa smo tak pri približno istem znesku), jaz bom menjal valjčke. Kolega je rekel, da uredi kovinske in je to doživljensko bp, ker plastika se obrabi sčasoma. Kakšne informacije o tem? je ok to?
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

mmarko napisal/-a:Na štajerskem avtodomu je za 46€ (ajde poštnina pa smo tak pri približno istem znesku), jaz bom menjal valjčke. Kolega je rekel, da uredi kovinske in je to doživljensko bp, ker plastika se obrabi sčasoma. Kakšne informacije o tem? je ok to?
Tudi nove dobiš s kovinskimi valjčki in je ok. Je pa nov cca. 50€ (kompleten) edino, če je avto še v garanciji.
RenaultSport
Uporabniški avatar
dvihtelic

mmarko napisal/-a:Na štajerskem avtodomu je za 46€ (ajde poštnina pa smo tak pri približno istem znesku), jaz bom menjal valjčke. Kolega je rekel, da uredi kovinske in je to doživljensko bp, ker plastika se obrabi sčasoma. Kakšne informacije o tem? je ok to?
lahko zrihtas kovinske?
Uporabniški avatar
joegsm

Odgovor Napisal/-a joegsm »

Tudi sam se bom v kratkem lotil menjave teh kolesc na vratih scenic 3. Bom pa dal izdelat kovinska kolesca..
Uporabniški avatar
teslam2
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a teslam2 »

na uradnem servisu sem zamenjal cel omejevalc, vsekali so me za okoli 70 evrov, pac simple ampak draga varjanta:)
Uporabniški avatar
dvihtelic

joegsm napisal/-a:Tudi sam se bom v kratkem lotil menjave teh kolesc na vratih scenic 3. Bom pa dal izdelat kovinska kolesca..
kje bos pa izdelal kovinske?
Uporabniški avatar
joegsm

Odgovor Napisal/-a joegsm »

kolega mi bo zdrejal...
Odgovori