To boš imel za vsak dan ali samo za na progo?
Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Re: Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Zdaj bo še večja veselica skakati v avto. Jaz sem se včeraj po dolgem času usedel v Clia 2 RS. Se prijel za streho, vzel zalet, skočil v sedež. Pa dojel, da ima dosti bolj normalne sedeže.
Ta sedež je že kako leto dni notri samo,nosilec sem na novo naredil.Meni ful odgovarja.Zato,ko sem kupoval 3rs-a nisem gledal,da bo notri rekaro.Rekaroti imajo premalo trdno bočnico ki držijo bedra za moj okus,preveč se podajajo.Ja to imam stalno notri.Ne dam za noben denar. 
pa ti nič ne težijo policiji? tuki ga bi mogu kar hitro dat in še kakšen denar zdraven plačat :/
Ne.Lendava je malo mesto in se dobesedno vsi poznamo pa še (na žalost) starejša "resna" oseba sem tak da ni frke.furi napisal/-a:pa ti nič ne težijo policiji? tuki ga bi mogu kar hitro dat in še kakšen denar zdraven plačat :/
Nekaj smo spet delali.

Pravo usnje z rdečimi šivi.

A tisti del manšete, ki ima šive imaš namenoma obrnjene proti armaturki?
Ponavadi je ravno obratno
Kdo ti je naredil manšeto?
Isto pomislil, ko sem videl slikepaloma napisal/-a:A tisti del manšete, ki ima šive imaš namenoma obrnjene proti armaturki?Ponavadi je ravno obratno
Ne nimaš prav.Poglej prvo sliko,kjer sem slikal menjalno ročico je še orginal manžeta ,kam je obrjeni šiv.paloma napisal/-a:A tisti del manšete, ki ima šive imaš namenoma obrnjene proti armaturki?Ponavadi je ravno obratno
Nabavil pa sem tu.http://www.mansete.si/trgovina/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Šlo mi je na živce,da je ta orginalni pozimi tak trdi.
Lahko se zaklene,avto je prodan.Hvala