renault megane cabrio 2004
- Robert Pukšič
- Kraj: Maribor
renault megane cabrio 2004
Zanima me če je ze imel kdo tezave z šipami pri zapiranju vrat. Nehale so se spuscat in dvigat. In zdaj nasede sipa na tesnilo ko vrata zapres. Kam naj se obrnem oziroma kako naj to tezavo resim. Potreboval pa bi tudi mehanizem kaki rabljeni za zadnjo desno malo sipo.
Re: renault megane cabrio 2004
mehanizem bos dobil ali na servisu ali pa na bolhi (preveris lahko tudi ebay). to, da sedaj "naseda" je pa posledica, da je vodilo/nosilo previsoko zmontirano. oziroma, mogoce se ga da tudi nastaviti (visino zapiranja) tudi prek motorcka (vendar dvomim). meni se je to zgodilo po montazi novih panelov in zadev povezanih z tem. montazer avtoakustike (mark) je to popravil v parih minutah. ps.: si preprican, da ti je sel motorcek? meni je sla zajla.
- Robert Pukšič
- Kraj: Maribor
Za motorcek nisem ziher. Na prvi pogled pa je zajla tui vtrgana. Tista ko gre okoli kolescka. Avto sem kupil ze z podlozeno zadnjo sipo in odklopljenimi kabli na motorcku.. Nisn prevero ob nakupu. Sam kriv , žav.
najbolj poceni varianta: razstavi mehanizme na obeh straneh, na delujoci strani izmeri dolzino zajle in pojdi v kako trgovino, ki prodaja/dela zajle za kolesa (cca 3-4 eur) sestavi nazaj in je. lahko pa vzames dol plasticne kolesce in jih neses do nekoga pri vas, ki dela z aluminijem. das cel kolescek (ne pokvarjenega), da ti iz aluminija naredi nove. (cca 20 - 30 eur) in: imas zajlo in kolesce vecno delujoce.