Izklop senzorja tlaka v pneumatikah in Grarancija
Re: Izklop senzorja tlaka v pneumatikah in Grarancija
@amt: avto, letnik?
Sam sem tudi interesant za izklop, ali pa vsaj da mi nekdo pove če je možno imet dva različna seta, pa magari dam 150€ za tiste ventilčke, ker baje pravijo da na R Megan 2015 naj bi samo 4 platišča se shranila, ko se menja je potrebno zopet programiranje.
- MrTwelveTrees
avto je doma, ima letne gume in te senzorje notsmt napisal/-a:brez zamere a : bojda? to je sosed od sesedovega strica necak sosolca iz vrtca ..... rekel ali imas tak avto in ves o cem govoris? tu je toliko modrijanov.... da so ocitno tisti, ki dejansko vedo kaj pisejo prenehali pomagati.....
a zdej če kupim rabljene gume z navadnimi feltnami, če bo samo napis, ok če pa mi bodo 2 lučke gorele pa tudi ne bom zadovoljen
ok, če ne bo tako kot si ti napisal, kaj pol, bom mogu še za ventile dat skoraj 200eur, si nor ? (dobrih 45eur je en ventil)
oprosti a zakaj bi jaz bil nor? meni je vseeno koliko € bos dal oziroma ne bos dal. se zadnjic: na mojem renault meganu 3 rs je tako kot sem opisal. kako trdite drugi (in imate) mi je ze pocasi vseeno. se bom kar umaknil iz te teme. ter iz vseh drugih, v katerih je potrebno prepricevati prepricane. (se to: za rs3 je en (1) senzor cca 130 eur na pooblascenem renault servisu in sicer osebno preverjeno na asp) lp
In kater letnik je tvoj rs?
- MrTwelveTrees
da ne odpisram nove teme:
kako je z zanavanjem novih senzorjev ? potrebno vpisati v racunalnik ? ali je sam tako da zmontiraš gume z drugimi seznorji in takoj dela ? če zamenjaš zadnje gume za prednje .... itd.
kako je z zanavanjem novih senzorjev ? potrebno vpisati v racunalnik ? ali je sam tako da zmontiraš gume z drugimi seznorji in takoj dela ? če zamenjaš zadnje gume za prednje .... itd.
Megane 2009 letnik sprejme 2kompleta senzorjev torej 8komadov.Nove senzorje ti vpisejo na servisu drugace ne dela.Gume lahko menjavas kakor zelis zazna pravilno.
Pa kaj vam je tako veselje te senzorje ven vleč? Pa še zakonsko je določeno. Če vas toliko moti pa kupite stare gajbice, ki so brez tega (in še marsičesa)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
to sem jaz napisal že na prejšnji strani takoj pod avtorjem in zgleda da se nobenemu ne da dopovedati.
- MrTwelveTrees
robertp napisal/-a:Pa kaj vam je tako veselje te senzorje ven vleč? Pa še zakonsko je določeno. Če vas toliko moti pa kupite stare gajbice, ki so brez tega (in še marsičesa)
kok si pa ti pameten
a ti vidiš samo črno in belo ? se pravi je avto zate dober z senzorji in stara kišta brez senzorjev ? tako pišeš
če ti je nek avto OK, ga naročiš, in ga NE moreš dobiti brez senzorjev (nov avto)
tema pa se gre za zimske gume (logično)
zdej mi boš pa napisal, "kaj si pa kupu tok drag avto, da nimaš za senzorje" .... hehehhe
Napisal ti bom, da si kupi senzorje za zimski set platišč. Ali pa se pozimi vozi z opozorilom. Konec koncev, še ena lučka več. Lahko pa odklapljaš akumulator (kot večina) da resetiraš to napako...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Torej, a se potem pri novih avtih da zadevo izključiti v računalniku? Po mojih infromacijah se ne da...
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Katerih novih? Letnik?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
od novembra 2014 naprej
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- MrTwelveTrees
da se, če najdeš pravo osebo da ti v računalniku to izklopi, na uradnem servisu tega ne delajo, razen če imaš veze