Hvala za rešitve!!
Clio 3 /1,2 16 V-visoka sklopka
- VINKO54321
Clio 3 /1,2 16 V-visoka sklopka
Kupil sem clio 3 1,2 16v (l:2007) 144.000 km.Sklopka je prijela čisto na koncu,a še ni drsela.Dal sem vaškemu doktorju zamenjat (zamenjal samo lamelo),pa je pedal še vedno na istem mestu-visoko.Stara lamela je zgledala pribl.do polovice izrabljena,ostalo pa na oko še vse ok.Ve kdo iz prve roke,v čem je tu problem (-hidravlika?) in kako znižat pedalo?
Hvala za rešitve!!
Hvala za rešitve!!
Re: Clio 3 /1,2 16 V-visoka sklopka
Zamenjajte komplet sklopko, s košaro in ležajem. Seveda zapeljite k vaškemu mehaniku, ne doktorju, da nebodo spet problemi po menjavi.VINKO54321 napisal/-a:Kupil sem clio 3 1,2 16v (l:2007) 144.000 km.Sklopka je prijela čisto na koncu,a še ni drsela.Dal sem vaškemu doktorju zamenjat (zamenjal samo lamelo),pa je pedal še vedno na istem mestu-visoko.Stara lamela je zgledala pribl.do polovice izrabljena,ostalo pa na oko še vse ok.Ve kdo iz prve roke,v čem je tu problem (-hidravlika?) in kako znižat pedalo?![]()
Hvala za rešitve!!
RenaultSport
- VINKO54321
Hvala,ampak še vedno ne vem v čem je fora visokega pedala;ležaj verjetno ne vpliva (je ok),košara ni poškodovana,---????????
A se da npr. kaj nastaviti pedal sklopke kot se je to dalo pri nekaterih avtih, ker pri meni je tudi pedal sklopke zelo visok ampak dokler se mi ne bo zasmodilo nebom menjal
Pedala se neda nastavit. "Problem" pa je ponavadi v košari.sine napisal/-a:A se da npr. kaj nastaviti pedal sklopke kot se je to dalo pri nekaterih avtih, ker pri meni je tudi pedal sklopke zelo visok ampak dokler se mi ne bo zasmodilo nebom menjal
RenaultSport