Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Poglej, če nisi odklopil tista dva konektorja, zraven teh dveh cevi, sploh zelenega.V pumpi bi moralo biti dovolj nafte, da bi avto moral vsaj zakašljat, tudi če imaš cevi prazne.
našel sem tisto črno pumpico in jo parkrat pritisnil avto je dal nekaj več življenja in celo prižgal za nekaj sukund potem pa spet ugasnil
Pritiskaj jo dolgo, postajala bo vse trša. Nehaj, ko ne moreš več pritisnit. Pol zaverglaj.
Squealing tire is a happy tire 
Helo, eno hitro vprašanje
Ali je servo letev za clio 1.8 16v ista kot pri 19ki 16v?
Hvala vnaprej
Ali je servo letev za clio 1.8 16v ista kot pri 19ki 16v?
Hvala vnaprej
Oj. Mene pa zanima ali se da dobiti posebej samo konektorje za park senzorje zadaj za megaana 3? Lp
No ali pa če je kdo ki dela ma Renault da bi mi zrihtal popust?
Malgaj, kot clan kluba mas popust pri njih
isto pri snoju.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja sam bi rabu kakšnega delavca renault, dobijo več....
Mogoče kdo ve kje bi dobil tesnilo za vrata? Konkterno gre za Clio 3 trivratna verzija B stebriček med šipo in vrati je načeta in bi jo menjal?
Original.HrCk napisal/-a:Mogoče kdo ve kje bi dobil tesnilo za vrata? Konkterno gre za Clio 3 trivratna verzija B stebriček med šipo in vrati je načeta in bi jo menjal?
RenaultSport
Dobiti kje? V renault trgovinah?Spula napisal/-a:Original.HrCk napisal/-a:Mogoče kdo ve kje bi dobil tesnilo za vrata? Konkterno gre za Clio 3 trivratna verzija B stebriček med šipo in vrati je načeta in bi jo menjal?
renault servis in vsaka avto trgovina bi ti morala biti sposobna to zrihtat
hvala 
Čist tak eno vprašanje, k sem zdele mal čekiru za rezervnimi deli sem ugotovil, da mam v avtu nameščen rebrasti jermen 6PK1642 glede podatke na netu bi moral bit pa 6PK1605, ker bi naj od leta 2001 proizvodnje bili drugačni .... torej je 4 cm daljši .... a je to pol logično, da avto normalno dela ? 
ne. varira lahko za nekaj mm, ne pa cm. Če bi povedal kakšen avto je, koliko kw in letnik, pa če ma klimo in servo, potem ti lahko povem kakšen bi moral biti (domnevam da imaš 1.9dti). Po drugi strani pa nima smisla niti gledat, ker če imaš gor 1642 in dela ok, daj gor 1642 in ne zgrešiš nič, samo napenjalec poglejte kako stoji