Imam tudi izkušnjo s tem, ko so mi zavrnili garancijsko popravilo z razlago da zbirajo podatke in da bodo objavili tehnično noto. In so jo in takrat sem uveljavil garancijo b.p. (cviljenje sklopke)
Nepravilnosti na vetrobranskem steklu? - MEGANE 3
Re: Nepravilnosti na vetrobranskem steklu? - MEGANE 3
Potem pa pojdi reklamirati na drug servis, kjer se ti ne bodo posmehovali. Eno je, da ti rekalmacijska služba zavrne reklamacijo (bodisi da je to feature
, bodisi da vedo za napako in bodo objavili tehnično noto oz. navodila kako in kaj) druga pa kar si ti opisal (da se ti osebje posmehuje in se gre v principu "kadija sudi, kadija tuži"
Imam tudi izkušnjo s tem, ko so mi zavrnili garancijsko popravilo z razlago da zbirajo podatke in da bodo objavili tehnično noto. In so jo in takrat sem uveljavil garancijo b.p. (cviljenje sklopke)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Nič ne bi dosegel. Verjemi, dokler se pritoži promil uporabnikov oz. kupcev teh vozil se ne bo zgodilo nič. Pa četudi se v Sloveniji pritožijo vsi, od prvega do zadnjega. Ker smo premajhni trg.Tomaž74 napisal/-a:Tole, če bi bil denar;
odvetnika, izvedenca in s tožbo nad proizvajalca...
čist tko, za lasten gušt bi se spustil v to...
bi videl potem (zanimivo) reakcijo...
Če bi se to zgodilo v Franciji ali Nemčiji bi nastal vpoklic oz. tehnična nota. Pa zopet za kateri trg...
Če imaš preveč denarja... Verjemi, da bi te povozili na celi črti... Pa še kakšen delavec v servisu bo za tako otresanje dobil knjižno nagrado...
Mi je v servisu samo natisnil tehnično noto iz njihovega ekstraneta. Takoj so ga zahakljali (na osnovi dongla) kaj se gre... Nema tiskanja...
Vlečem na plano. Je v zadevi kaj novega znanega? Na mojem meganu (2010 letnik) je bila pa šipa menjana na Renault servisu in je originalna, ima pa vdolbino pri vzvratnem ogledalu. Ker je v garanciji (menjano aprila) me zanima več v zvezi s tem, ker bom zahteval ponovno menjavo.
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
LP, Samojed
Še enkrat jaz...
Preveri če je šipa originalna (brendana) ali je OEM...
Na servisu naj preveri če je kakšna tehnična nota za ta problem (menda si iz Dolenjske; torej Volkec ti bo najbližji če se ne motim).
Preveri če je šipa originalna (brendana) ali je OEM...
Na servisu naj preveri če je kakšna tehnična nota za ta problem (menda si iz Dolenjske; torej Volkec ti bo najbližji če se ne motim).
Šipa je original, nisem pa z dolenjske. Najbližji mi je sicer Pleško na Brezovici. Bomo še malo vrtali, se še ne mudi hudo 
LP, Samojed
O našel staro temo... Ja zanimivo, to sem opazil tudi pri Cliu 2 RS. Prej sem imel ponaredek (carglass) vendar sem fasal nek kamenček in šel na uradni servis menjati za novo šipo. No ko sem se peljal domov, sem opazil, da pogled čez ni čisto ok. Ne znam povedati točno ampak dejansko je bilo videti kot, da je steklo z dioptrijo, nekje vmes se je pogled čez malo zoožal in spet razširil. Smešno je to, da pri prejšnjem steklu tega ni bilo. Sicer nisem kompliciral ampak je pa očitno to kar pogosto.
Meni se to dogaja na zadnjem steklu. Tudi, ko dam gor ganz novi brisalec ne obriše stekla v celoti.
In ker nas imajo za budale zelo razmišljam o menjavi znamke, ker roko na srce daš kakšnega jurja zraven in imaš malo bolj kvaliteten avto.
In ker nas imajo za budale zelo razmišljam o menjavi znamke, ker roko na srce daš kakšnega jurja zraven in imaš malo bolj kvaliteten avto.
Prekmurje